iPhone 14 in termijnen betalen: Betaal jouw iPhone 14 Gespreid!
Home » Berichten » iPhone 14 in termijnen betalen: Betaal jouw iPhone 14 Gespreid!
iphone 14 in termijnen betalen

iPhone 14 in termijnen betalen: Betaal jouw iPhone 14 Gespreid!

Dat de iPhone 14 jouw kant op moet komen, daar ben je ben je inmiddels al over uit. Alleen wist je waarschijnlijk alleen niet hoe je de iPhone 14 wil aanschaffen maar ook hier, heb je een besluit genomen. Je kiest ervoor om de iPhone 14 in termijnen te betalen. In deze blog lees je de belangrijkste informatie die voor jou van toepassing is omtrent de iPhone 14 in termijnen betalen. Hierbij komen punten aan bod zoals waar het mogelijk is om dit toestel in termijnen te betalen, in hoeveel termijnen je kunt of eventueel moet betalen, de termijnbedragen en andere zaken waar je ook nog op moet letten.

Waarom de iPhone 14 in termijnen betalen?

1. Niet voldoende geld om in één keer te betalen

Een iPhone 14 los kopen is qua prijs zeker niet goedkoop. Het kost al gauw bijna duizend euro dus, dat zijn aardig wat centjes. Misschien was je wel van plan om in één keer te kopen alleen, heb je om één of meerdere redenen niet genoeg geld om het op deze manier aan te schaffen.

Daarom is het fijn dat in termijnen betalen een perfect alternatief is. Niet genoeg geld op het moment betekent dus niet dat je het toestel niet kunt kopen al, denken mensen dat soms wel. Vooral omdat het om een duur toestel gaat, voelt het goed dat je ook over het toestel kunt beschikken zonder eerst fors te moeten betalen.

Vooral als je zelf ook weet dat je het volledige bedrag op korte termijn niet bij elkaar gaat krijgen, is in termijnen betalen de oplossing.

2. Je wilt het toestel snel in bezit hebben zonder eerst de hoofdprijs te moeten betalen

Bij de meeste dure producten moet je eerst de volle pond bij elkaar hebben voordat, je het mee naar huis kunt nemen. Het is eigenlijk fantastisch dat je de mogelijkheid krijgt aangeboden om slechts een deel of soms niet eens te hoeven betalen. En dat terwijl de iPhone 14 wel z.s.m.( tenzij anders vermeld) jouw kant op zal komen.

Een groot bedrag in één keer betalen is natuurlijk voor iedereen anders. De ene persoon al na een weekje hier in staat en de ander pas na een paar maanden.

Als je er tegenop ziet om eerst een kleine duizend euro te moeten neertellen, dan zou ik echt kiezen om de iPhone 14 in termijnen te betalen.

3. Ook een iPhone 14 in termijnen betalen kan al voor heel goedkoop

Ook kan je de iPhone 14 in termijnen betalen voor heel goedkoop. Later terugkomend op de prijzen maar, je hoeft echt niet meteen te denken aan termijnbedragen van honderden euro’s. Voor slechts een paar tientjes kun je al in termijnen betalen.

Uiteraard kun je natuurlijk ook andere iPhone modellen in termijnen betalen maar niet omdat de iPhone 14 het nieuwst is, zal je per definitie ook een hoger termijnbedrag moeten betalen.

Hoeveel kost het om de iPhone 14 in termijnen te betalen?

De iPhone 14 in termijnen betalen is dus prima te doen maar, hoeveel dat is ligt eigenlijk aan jou. Uiteindelijk bepaal jijzelf in hoeveel termijnen je dit toestel wilt betalen. Eigenlijk is er ook geen vast bedrag op te noemen want, het ligt gewoon aan het aantal termijnen dat je kiest. Iets wat bij elk toestel zo werkt.

Je moet gewoon voor jezelf kijken in hoeveel termijnen je het wilt betalen. Kies je bijvoorbeeld voor een hele korte looptijd, dan kost het zeker wel een paar honderd euro per maand. Indien je voor een normale tot vrij lange looptijd kiest, dan betaal je daar een paar tientjes per maand voor.

Te duur kan het in ieder geval niet voor jou zijn omdat, je de looptijd voor het kiezen hebt. Daarnaast kun je ook nog eerder aflossen als dat mogelijk voor je is.

Eigenlijk is het heel simpel, betaal alleen een bedrag per maand dat voor jou prima te doen is.

Bij welke webshops kun je terecht?

Net als dat überhaupt een iPhone in termijnen betalen niet overal mogelijk is, geldt dat natuurlijk ook voor de iPhone 14. Er zijn dus een beperkt aantal webshops waarbij dit van toepassing is.

Je kunt bij de volgende webshops terecht:

  • Mediamarkt
  • Otto.nl
  • Refurbished.nl

Zoals in het overzicht staat, kun je bij vier verschillende webshops terecht. Op zich hoef je niet echt opvallende verschillen onderling verwachten maar, toch kan de looptijd wel anders zijn. Bij de ene webshop zou je bijvoorbeeld maximaal 24 maandtermijnen kunnen hebben als looptijd terwijl, bij de ene webshop het misschien wel tot maximaal 5 jaar kan zijn( 60 termijnen).

Aangezien de iPhone 14 een duur toestel is, verwacht je waarschijnlijk ook dat je toch aardig wat rente aan het einde van de looptijd hebt afbetaald. Maar dit hoeft niet per se ook daadwerkelijk het geval te zijn. Eigenlijk hoef je het zelfs helemaal niet te verwachten want, dit zal zeer zeker heel minimaal zijn.

Tenminste als je het gaat vergelijken met een lening bij de bank van duizenden euro’s. Dan betaal je natuurlijk wel een forse rente bovenop de lening.

Er is qua keuze webshop geen goed of fout. Het ligt er gewoon aan in hoeveel termijnen je wilt afbetalen en ook, bij welke webshop je een betere feeling mee hebt.

Maar natuurlijk komen daarbij ook nog andere zaken bij die bepalend zijn voor jouw keuze. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid GB die je kiest. Maar ook bijvoorbeeld welke kleur je liever hebt.

Uiteindelijk is het al prima dat er meerdere webshops zijn waarbij je terecht kunt en niet hoeft te wedden op één paard.

Conclusie: Een iPhone 14 in termijnen betalen is prima te doen!

In deze blog heb je alle belangrijke informatie gelezen over de iPhone 14 in termijnen betalen. Ook dit toestel is gewoon in delen te betalen en misschien wel in positievere zin dan je vooraf had gedacht. Voor al een paar tientjes per maand kun je in principe al beginnen met het toestel af te betalen.

Dus als je niet genoeg geld hebt om het toestel los te kopen of geen abonnement wilt afsluiten, dan kun je gewoon in termijnen betalen. Echter is dit enkel mogelijk bij slechts een paar webshops maar, je kunt toch wel selectief kiezen.

Een gloednieuw toestel dat van hoge kwaliteit is en daarnaast ook nog eens, in delen kan worden betaald voor niet eens een dure prijs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *