Rose Gold Apple Watch: Roze en goud ineen!
Home » Berichten » Rose Gold Apple Watch: Roze en goud ineen!
rose gold apple watch

Rose Gold Apple Watch: Roze en goud ineen!

De Apple Watch staat bekend om een een horloge dat qua mogelijkheden veelzijdig is. Daarnaast is het ook een horloge waarbij veel verschillende soorten stijlen, looks en kleuren van pas komen. Er zijn zowat alle kleuren beschikbaar die er zijn. Maar de Apple Watch maakt het ook mogelijk een kleurencombinatie te kiezen. In dit geval de kleuren goud en roze oftewel, de Rose Gold Apple Watch. Je leest in deze blog o.a. welke Apple Watch dit deze kleurencombinatie aanbied, wat er zo bijzonder aan is, voor wie het geschikt is en nog meer waardevolle informatie.

Wat is het design van de Rose Gold Apple Watch?

De Rose Gold Apple watch bevat dus de kleuren roze en goud. Maar op wat voor manier is dit zichtbaar op het horloge? Het kan natuurlijk zo zijn dat het design er niet zo uitziet als je vooraf had gedacht. Daarom is het belangrijk om te weten op welke manier de kleuren roze en goud zijn toegepast.

Als je dit horloge voor je ziet liggen, dan zie je dat het horlogebandje volledig roze is. Het valt meteen op dus noem het eerder maar knalroze. Als het bandje al helemaal roze is, dan heb je het al bijna over het hele horloge. Je vraagt je dan dus ook af ” maar waar is de goude kleur dan te bekennen”? Nou de goude kleur is er zeker alleen, valt dit echt veel minder op dan de roze kleur. Net als bij De Apple Watch bandjes heeft het horloge ook en diverse stijlen.

Het goudkleurige gedeelte zit namelijk aan de onderkant van het bandje en rondom de wijzerplaat. Dit is het gouden( soms ook zilver) rondvormige vlak aan de onderkant van het bandje. Verder is het vierkante gedeelte rondom de wijzerplaat eveneens goud, inclusief de bedieningsknoppen die erbij horen.

Zo kun je eigenlijk wel zeggen, dat de gouden kleuren er wel zijn maar met een mindere zichtbaarheid dan roze. Van een paar meter afstand zal je eerder denken dat het een volledige roze Apple Watch is.

Echter als je deze Apple Watch voor je neus ziet liggen, zie je dat de kleur goud ook erbij betrokken is. Dat je van een aantal meters afstand al snel concludeert, dat het om een roze Apple Watch gaat is niet gek.

Namelijk is het zo, dat de gouden kleur niet zo heel opvallend is. Dit type kleur goud is niet bijvoorbeeld te vergelijken met een gouden ketting want, dat is echt makkelijk herkenbaar. Wat is er dan zo anders aan het goud? Dit type kleur goud is echt heel erg licht en heeft meer de uitstraling van een soort camouflage en dat is wel speciaal eraan.

Zie het maar wel als de gouden kleur alleen dan wel super licht. Weet dus wel dat er geen gelijke balans is tussen roze en goud. De Rose Gold Apple Watch is qua kleur zo’n beetje het meest opvallend.

Voor welke Apple Watch is deze kleurencombinatie van toepassing?

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat producten kleurencombinaties op één product toepassen. Meestal is het de ene of de andere en als het er wel is, is het beperkter beschikbaar. Standaardkleuren zoals zwart en wit zijn vrijwel altijd makkelijk te verkrijgen. Belangrijk dus om te weten welke Apple Watch de kleuren roze en goud ineen heeft.

De kleuren roze en goud zijn niet voor alle Apple Watch soorten van toepassing. Voor deze Apple Watch modellen is Rose Gold beschikbaar:

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 6

Dat zijn dus vijf soorten Apple Watch waarbij er wel voor deze kleurencombinatie valt te kiezen. Opvallend dat er Apple Watch Series 7 er niet tussen zit. Maar deze heeft weer kleuren of kleurencombinaties die deze drie soorten misschien weer niet hebben.

Het is dan aan jou voor welke van de drie je kiest. Als je echt specifiek de nieuwste wilt, dan kies je natuurlijk voor de Apple Watch Series 6. In principe kun je Rose Gold bijna uit alle Apple Watch modellen kiezen( 5 van de 7 bieden dit aan).

Hoeveel kost de Rose Gold Apple Watch?

Als je voor zo’n opvallende Apple Watch kiest, denk je waarschijnlijk al snel dat het meer geld gaat kosten dan als je voor een “gewone” kleur kiest. Dat is hierbij ook het geval. Het kost je wel wat meer geld dan als je bijvoorbeeld voor een blauwe of rode Apple Watch kiest. Het verschil is ongeveer een paar tientjes.

Maar echt honderden euro’s extra ervoor moeten betalen, dat ook weer niet. Rose Gold is eigenlijk doordat het zo anders is dan de rest, daarom zowat het duurst. Vergelijk het maar met zilver, dat is ook niet bepaald een kleur dat standaard op alle producten toegepast wordt.

Waar bijvoorbeeld een Apple Watch Series 6 rood 340 euro kost, is de roze/gouden variant rondom de 400 euro. Wel dus een hogere prijs maar absoluut geen groot verschil.

Echter is het prijsverschil wel afhankelijk van welk soort Apple Watch je kiest. Een Apple Watch Series 4 is een stuk goedkoper dus, daar kan het prijsverschil tussen een gewone kleur en de Rose Gold nog kleiner zijn als bij de Apple Watch Series 6.

Even een inkijkje

In deze video zie je hoe de Rose Gold Apple Watch wordt uitgepakt, vastgemaakt en er ook uitziet. Dit gaat om een Apple Watch Series 4.

Voor wie is de Rose Gold Apple Watch geschikt?

Als een product een roze kleur heeft, denken mensen vaak dat het enkel gemaakt is voor dames. Dat is gelukkig niet zo en kunnen ook gewoon heren deze Apple Watch kopen. Misschien zullen dames eerder voor deze kleur kiezen maar, het is geen feit dat roze officieel een dameskleur is. Als je als jongen/man deze kleur bij jezelf vind passen, dan is daar natuurlijk niks mis mee.

Het gaat er gewoon om dat je natuurlijk wel feeling hebt met roze, anders is beter om voor een andere kleur te kiezen. Verder moet je ook wel bereid zijn om iets meer geld te besteden want, deze kleur heef toch wel iets extra’s.

Ook een reden om voor deze kleur te kiezen is, omdat je graag een Apple Watch dat meteen opvalt. Misschien draag je vaak (roze) outfits waarbij je denkt dat Rose Gold daar het beste bij past.

Je betaald dus extra puur vanwege de kleur

Uiteindelijk betaal je wat meer geld alleen vanwege de kleur. Het is een Apple Watch met een opvallende kleurverschijning maar niet meer dan dat. Zo is het geen Apple Watch dat meer in huis heeft. Dus wat voor kleur je ook hebt, dezelfde mogelijkheden zijn gewoon gelijkwaardig.

Je wilt echt zo graag specifiek deze kleur hebben, dat je graag wat extra’s hiervoor uitgeeft. Maar weet dus vooral dat je absoluut geen “betere” Apple Watch koopt. Althans, dat geldt als je een zelfde modelsoort koopt.

Een Rose Gold Apple Watch 6 is natuurlijk wel gewoon van betere kwaliteit dan een Rose Gold Apple Watch 4.Maar een Apple Watch 4 Rose Gold en zwart zijn behalve de kleur niet anders van elkaar.

Conclusie: Een ideale kleur Apple Watch voor als je wilt opvallen!

Met de Rose Gold Apple Watch haal je een prachtige maar vooral opvallend horloge in huis. Een horloge dat qua functies gewoon hetzelfde is als de rest maar, zich qua look absoluut weet te onderscheiden van de rest.

Het is een Apple Watch dat grotendeels roze is met aan de zijkant, de gouden accenten in een camouflage-achtige uitstraling. Deze Apple Watch is uniek, opvallend en dat laatste, wat jij graag hebt!

Je kunt uit meerdere Apple Watch soorten kiezen in deze kleur. Zo is de keuze uit de Apple Watch in deze kleur gelukkig niet beperkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *