iPhone 13 Mini los toestel
Home » Berichten » iPhone 13 Mini los toestel
iphone 13 mini los toestel

iPhone 13 Mini los toestel

In je hoofd weet je vrijwel zeker dat je een iPhone 13 wil kopen. Na per iPhone 13 model te hebben bekeken welke het wordt, heb je het besluit genomen om voor de iPhone 13 Mini te gaan. Ook weet je dat je de iPhone 13 Mini los wil kopen. In deze blog lees je de belangrijkste informatie over de iPhone 13 Mini los kopen. Hierbij komen dan punten aan bod zoals wat de prijs is van een los toestel, of het ook voordeliger is dan een abonnement af te sluiten. Maar natuurlijk ook algemene informatie over het toestel zelf zoals specificaties etc.

De iPhone 13 Mini: Het kleintje van de iPhone 13 selectie

Allereerst de iPhone 13 Mini zelf, de kleinste versie van de iPhone 13. Dit toestel neem je uiteraard omdat je het liefst voor de kleinste versie gaat. Maar vooral ook omdat het iets goedkoper is. De iPhone 13 Mini is de kleinste van de vier modellen.

De iPhone 13 is wat groter, de iPhone 13 Pro nog groter en de iPhone 13 Pro Max het grootst. Hier de belangrijkste specificaties over de iPhone 13 Mini:

  • Schermformaat: 5,4 inch
  • Kleuren: Wit, rood, zwart, groen, blauw en roze
  • Capaciteit: 128GB, 256GB en 512GB
  • Chip: A15 Bionic
  • 5G: Ja
  • Resolutie: 2340x 1080 pixels
  • Scherpte: 12 megapixel

Hoeveel kost een iPhone 13 Mini los toestel?

Veruit de belangrijkste vraag wat voor jou van belang is, hoeveel een iPhone 13 Mini je los gaat kosten. Is het toch best wel aan de dure kant of valt het nog best mee? Een iPhone 13 Mini kost je los minimaal een kleine 700 euro.

Nogmaals, dit is de beginprijs. Dit betekent dat je een iPhone 13 Mini koopt met het laagste aantal opslagcapaciteit( 128GB dus). De maximale prijs kost je ruim 1000 euro dus, dit gaat dus om het toestel met de hoogste opslagcapaciteit( 512GB). Een exemplaar met 256GB kost tussen de 800-900 euro.

Met een beginprijs van ruim 700 euro mag je toch wel spreken van, een fors bedrag wat je zult moeten neerleggen. Aan de ene kant toch ook wel een verwachting wat niet zou moeten zorgen voor verbazing want, het gaat natuurlijk wel nog steeds om een nieuw toestel.

Alleen de iPhone 14 is nieuwer dus, is een iPhone 13 Mini ook een toestel dat recent is.

Waar kun je de iPhone 13 Mini als lost toestel het best kopen?

Er is natuurlijk niet altijd per definitie een beste leverancier waar je het best je aankoop kunt doen. Zelf ben ik voorstander van de drie grootste mobiele providers omdat, deze toch al langere tijd qua reputatie aan de top behoren. Het gaat uiteraard om de providers KPN, T-Mobile en Vodafone:

KPN

Vodafone

T- Mobile

Waarom zou je gaan voor een iPhone 13 Mini los toestel?

In het kopen van elk toestel is er altijd een tweestrijd tussen los kopen en een abonnement. Jij denkt dat eerstgenoemde een betere keuze is. Maar echt een “beste” keuze is er eigenlijk niet. Zowel als je los een toestel koopt als met een abonnement zitten daar ook nadelen bij. In dit geval dan de punten waarom je wel een iPhone 13 Mini los zou kopen.

Abonnement vind je maar niks

Veel mensen hebben een toestel met abonnement maar veel mensen ook niet. Jij herkent jezelf in het laatste en koopt een toestel gewoon liever in “één” keer. Na aankoop van je iPhone 13 Mini, wil je hier gewoon van genieten zonder nog maar enigszins ergens aan vast te zitten.

Misschien koop je de iPhone 13 Mini wel maar, ben je er na een korte tijd toch niet zo tevreden mee. Met een abonnement moet je natuurlijk wel gewoon de maandelijkse kosten blijven betalen. Ondanks dat je het toestel niet meer wilt.

Zelfs bij vervelende gebeurtenissen zoals een beroving, diefstal of kwijtraken van het toestel, moet je toch elke maand blijven betalen.

Dan kun je beter de iPhone 13 Mini in één keer los kopen en achteraf veel makkelijker een ander toestel kiezen. Met een abonnement betaal je wel elke maand verplicht voor dit toestel wat je niet wilt.

Een groot bedrag in één keer betalen is geen probleem voor jou

Minimaal ruim 700 euro betalen voor een toestel, niet iedereen kiest hiervoor. Maar er zijn ook mensen die hier liever wel juist voor kiezen. Nadat het volledige bedrag is afgerekend, geeft het jou een gevoel van dat je niet of nauwelijks meer naar andere toestelkosten hoeft om te kijken.

Je verwacht duurder uit te komen met een iPhone 13 abonnement

Een iPhone 13 abonnement kan op zich redelijk goedkoop zijn maar, ook duur uitpakken. Dit hangt uiteraard wel af van verschillende factoren zoals aantal belminuten, MB’s, verzekering etc. Een iPhone 13 Mini abonnement kan je al gauw zo´n 50 euro per maand kosten.

Heb je bijvoorbeeld een abonnement voor de duur van twee jaar, dan kom je na twee jaar uit op een bedrag van 1200 euro. Toch wel dik 500 euro extra ook al is het na een duur van twee jaar. Met die 500 euro kon je het bijvoorbeeld alvast part leggen voor eventueel een nieuw toestel in de toekomst. Of je kon er natuurlijk andere dingen mee doen.

Conclusie: Een iPhone 13 Mini los toestel kan op de lange termijn toch aardig wat kosten besparen

In deze blog heb je gelezen waarom je een iPhone 13 Mini los toestel zou kopen en, wat je er ook eventueel aan hebt. Uiteindelijk ligt de keuze toch echt bij jezelf of je dit toestel los koopt maar, zoals je hebt gelezen is het ondanks dat je een groot bedrag in één keer moet betalen niet per definitie nadelig.

Het mag dan wel een duur toestel zijn maar, daar krijg je een toestel van prima kwaliteit voor terug. In het begin kun je het zien als een grote investering en dat is ook zo. Daarna ben je er wel meteen weer van af en ben je in principe zo goed als kostenvrij voor de iPhone 13 Mini.

Kortom, de iPhone 13 Mini los toestel kopen is zeker een prima keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *