iPhone 13 T-Mobile: Een toptelefoon bij een top provider!
Home » Berichten » iPhone 13 T-Mobile: Een toptelefoon bij een top provider!
iphone 13 t mobile

iPhone 13 T-Mobile: Een toptelefoon bij een top provider!

Sinds kort of al een tijdje weet je dat je een iPhone 13 wilt kopen. Helemaal mooi want, het is in het algemeen nog een vrij nieuw toestel. Alleen waar wil je de iPhone 13 dan kopen? Uiteindelijk als het aan jou ligt, gaat de aankoop plaatsvinden bij T-Mobile. In deze blog lees je belangrijke informatie over de echte inhoudelijke zaken hiervan. Punten als waarom je bij deze provider het zal kopen, de eventuele voor- en nadelen, de kosten etc.

Eerst over de iPhone 13 zelf

Met de iPhone 13 haal je een prima toestel mee in huis. Ondanks de gloednieuwe iPhone 14 is dit toestel nog steeds van waarde. Je krijgt er een iPhone model voor terug met een glinsterend en stijlvol design.

De iPhone 13 is beschikbaar in maar liefst zes verschillende kleuren. Het gaat om de kleuren rood, zwart, blauw, groen, roze en wit. Niet een aanbod van kleuren dat al sinds de invoering van de iPhone bestond.

Het aanbod van geheugen is zoals altijd wat minder ruim maar, dat zijn wel geheugenaantallen waar je echt genoeg tot zelfs heel veel mee kunt. De keuze heb je uit 128GB, 256GB en 512GB. Verder in het onderstaande overzicht nog de belangrijkste specificaties:

  • 12 Megapixel camera
  • A15 Processor Bionic
  • Snelladen
  • Gezichtherkenning
  • Batterijcapaciteit: 3227 mAh
  • Werkgeheugen: 4GB
  • 4G verbinding
  • 5G verbinding
  • Gewicht: 174 gram
  • Draadloos opladen

Waarom de iPhone 13 kopen bij T- Mobile?

Wat de specificaties betreft, doet het er totaal niet toe bij welke winkel/ provider je een toestel koopt. Een winkel of provider kan namelijk geen wijzigingen aanbrengen aan het toestel. Of je nou bij Mediamarkt, KPN of T- Mobile een iPhone 13 koopt, de minimale opslagcapaciteit is altijd 128GB.

Voor de inhoudelijke specificaties van het toestel hoef je dus geen specifieke winkel of provider uit te kiezen. Maar waarom zou je dan specifiek bij T- Mobile deze iPhone 13 willen kopen? Daar kun je natuurlijk nog steeds je reden(en) voor hebben.

1. Het is al geruime tijd je vaste mobiele provider

Veel mensen zitten al lange tijd bij een vaste provider. Voor iedereen is de reden natuurlijk anders. Het kan zo zijn dat veel mensen bij T- Mobile altijd al een toestel hebben gekocht en dus, het voor hen vertrouwd aanvoelt. Oftewel, ze zijn al langere tijd vaste klant.

Ze zijn o.a. tevreden met de service die geleverd wordt. Naast het feit dat je een iPhone 13 wil aanschaffen, moet je natuurlijk wel een goed gevoel hebben over de winkel/ provider waar dat zal plaatsvinden.

De iPhone 13 wil je heel graag en daarnaast voelt T- Mobile het beste voor jou. Simpelweg omdat je dik tevreden bent over T- Mobile.

Zelf ben ik al jarenlang klant van KPN en, ben ik hartstikke tevreden over hun. Ze zeggen ook wel dat je niet ergens weg moet gaan voor iets anders, als het al goed aanvoelt.

2. Je bent overgestapt naar een nieuwe provider of gaat dat nog doen

Niet iedereen was het vroeger al gewend om bij T- Mobile een toestel te kopen( in dit geval de iPhone 13). Misschien zat je hiervoor bij een andere provider zoals KPN of Vodafone. Of je zit nu bij één van deze providers en weet al 100% zeker dat je de overstap gaat maken naar T- Mobile.

Waarschijnlijk was je niet tevreden bij je vorige provider over de service, levertijd of iets anders. En dan bij T- Mobile koop je waarschijnlijk uitgerekend de iPhone 13. Uiteindelijk zijn KPN, Vodafone en T- Mobile zonder twijfel de drie grootste providers van Nederland.

Toch zijn er wel onderlinge verschillen alleen, kan ik daar niet echt antwoord op geven. Simpelweg omdat ik tot op heden alleen maar klant ben geweest bij KPN.

Maar ook ik zou overstappen naar een andere provider wanneer ik niet tevreden ben. Anders ben je letterlijk je geld aan het verspillen.

3. De prijs

Ook de prijs kan een rol spelen in jouw keuze voor T- Mobile. Normaal gesproken behoort deze provider samen met KPN en Vodafone niet alleen tot de grootste maar, ook tot de duurste providers van Nederland.

De prijzen kunnen zowel los als abonnementsprijs verschillen. Al zijn de losse iPhone 13 prijzen zowat gelijk te noemen. Het kan wel zo zijn dat de losse prijs per provider verschilt maar, dit verschil is wel echt heel minimaal. Misschien een maximumverschil van zo’n 10 euro.

Los kost de iPhone 13 bij T- Mobile een slordige 770 euro( dit is als je voor 128GB kiest). Een 256 GB toestel kost rondom de 900 euro en een 512GB exemplaar tegen de 1100 euro.

Bij de abonnementsprijzen kunnen er ook verschillen zijn. Ook in dit geval zullen de verschillen vrij klein zijn. Of er moet op een dag of een korte periode, een goede aanbieding zijn waardoor het verschil nog relatief interessant kan zijn.

4. Een extra aanbieding erbij

Soms als je een( bepaald) toestel koopt krijg je er nog iets extra’s bij. Bij T- Mobile is dit nu het geval. Als je nu een iPhone koopt ongeacht welk model, krijg je 3 maanden Apple TV+ 6 maanden Apple Music er gratis bij.

Extra mooi dus als je weet dat je hier actief gebruik van gaat maken. En daarbij koop je ook nog eens de iPhone 13 bij je gewenste provider!

Wat heeft T- Mobile inhoudelijk te bieden als je een iPhone 13 koopt?

Vooral op het gebied van soort pakket van belminuten is de keuze heel uitgebreid. Je kunt kiezen uit onbeperkt bellen of 120 minuten bellen. Hier is de 5G bundel aan toegevoegd. Bij beide pakketten heb je de keuze uit 7 opties.

Daarnaast kun je je iPhone 13 ook prima verzekeren tegen val, stoot- en waterschade( verzekering standaard). Of je kunt ook kiezen voor verzekering tegen val, stoot- en waterschade en diefstal( verzekering uitgebreid).

Conclusie: Een iPhone 13 bij T- Mobile kopen is allesbehalve een slecht plan!

In deze blog heb je gelezen wat je kunt verwachten als je een iPhone 13 bij T- Mobile gaat of denkt aan te schaffen. Maar vooral ook waarom dit toestel voor jou de beste keuze lijkt te zijn bij T- Mobile.

Uiteindelijk is T- Mobile een grote provider dus, zal hier überhaupt een toestel aanschaffen niet voor een slecht gevoel moeten zorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *