iPhone 15 Pro met abonnement:
Home » Berichten » iPhone 15 Pro met abonnement:
iphone 15 pro met abonnement

iPhone 15 Pro met abonnement:

De iPhone 15 Pro gaat het zo goed als zeker worden voor jou. Alleen niet los maar de iPhone 15 Pro met abonnement omdat hier toch liever jouw voorkeur naar uit gaat. De iPhone 15 Pro is net als alle andere iPhone 15 modellen sinds de release hiervan ook te verkrijgen met een abonnement. In deze blog lees je de belangrijkste informatie over het kopen van de iPhone 15 Pro met abonnement. Hierbij kun je denken aan wat voor prijzen je bij het kopen van een abonnement van dit toestel kunt verwachten. Ook de webshops waar je een iPhone 15 Pro met abonnement kunt aanschaffen en zijn de prijzen is ook redelijk vergelijkbaar met elkaar?

De iPhone 15 Pro in het kort en de algemene specificaties

De iPhone 15 Pro is van de gehele iPhone 15 collectie de Pro soort. Dat betekent dat je een iPhone 15 model hebt met meer cameralenzen(drie) en beschikken deze ook over een veel betere kwaliteit(48 megapixel).

Qua design is het natuurlijk gewoon precies een kopie van de andere iPhone 15 modellen( op de cameralenzen en de behuizing na). Hieronder de meest belangrijke specificaties van de iPhone 15 Pro op een rijtje:

 • Super Retina XDR-display
 • 6,1 inch OLED display
 • 48 Megapixel camera
 • Drie keer optisch inzoomen
 • Opslag in 128GB,256GB, 512GB en 1TB
 • 23 uur video kunnen kijken
 • 75 uur audio kunnen luisteren
 • A17 Pro chip
 • Beschikbaar in de kleuren zwart, geel, groen, roze en blauw
 • Actieknop

Hoeveel kost een iPhone 15 Pro met abonnement?

Net zoals altijd heeft de prijs van een telefoonabonnement geen concreet bedrag vaststaan. Omdat dit afhankelijk is van meerdere factoren.

Hoeveel is het eenmalige bedrag dat je wilt of kunt betalen?

Een abonnementsprijs bestaat altijd uit twee delen. Het maandelijkse bedrag en het eenmalige bedrag. Ieder toestel heeft een losse toestel prijs. Als je de maximale bedrag wilt betalen betekent dan, hoef je per maand geen euro neer te leggen wat betreft de toestelkosten.

Hoe meer je kiest om te in één keer betalen, hoe minder je per maand hoeft te betalen. Stel je ziet een iPhone 15 Pro t.w.v. €1128 staan, dan kun je kiezen om dit hele bedrag te betalen.

Dan betaal je dus helemaal niks per maand qua toestelkosten. Maar als je niet het hele bedrag hebt, kun je er ook voor kiezen om (veel) minder eenmalig te betalen. Tussen het laagste bedrag en het hoogste bedrag dat je in één keer kunt betalen zitten echt wel honderden euro’s verschil tussen.

Aantal GB

Het aantal GB speelt een rol bij de prijshoogte. Hoe hoger het aantal GB, hoe meer het kost. Dat geldt zowel voor als je los koopt als bij het nemen van een abonnement. Dit geldt echter alleen bij het eenmalige bedrag dat je hoeft te betalen.

Het toestelbedrag dat je zult betalen blijft wel gewoon hetzelfde. Dus echt het vaste bedrag iedere maand zoals eerder benoemd.

1 of 2 jarig abonnement

Ga je voor een eenjarig of tweejarig abonnement. Een eenjarig abonnement is altijd duurder omdat je simpelweg sneller van toestel kunt switchen. Je betaalt waarschijnlijk slechts een paar euro per maand extra.

Type 5G abonnement

Ook het type 5G abonnement dat je kiest is van belang voor de prijshoogte van de abonnement. Er zijn verschillende 5G abonnement bundels waar je uit kunt kiezen. Zo’n 5G abonnement bundel bestaat sowieso uit 5G zonder snelheidsbeperkingen.

Daarbij hoort ook sowieso onbeperkt sms’en en vaak een bepaald aantal belminuten waar je gebruik van kunt maken. Maar soms ook zowel onbeperkt bellen als sms’en en het kunnen delen van je databundel.

Waar jij van kunt profiteren is echt afhankelijk van de hoeveelheid die je kiest. Dit zijn de GB hoeveelheden waar het bijvoorbeeld om gaat:

 • 5GB
 • 20GB
 • 40GB
 • 100GB
 • Onbeperkt

De maandelijkse toestelprijs+ het 5G bundel abonnement dat je kiest is de abonnementsprijs die je er maand uiteindelijk moet betalen.

De hoeveelheden zijn vooral schattingen en kunnen per webshop kleine verschillen hebben.

Neem je een verzekering erbij of niet?

Bij het nemen van een abonnement is ook een verzekering een punt waar vaak over nagedacht wordt. Want als je gloednieuwe iPhone 15 Pro bijvoorbeeld gestolen wordt of stuk gaat, dan draai je zelf voor de kosten op.

Een verzekering kan natuurlijk wel het verschil maken om de pijn te verzachten bij bijvoorbeeld diefstal. Vooral bij een prijzig toestel als de iPhone 15 Pro.

Waar kun je de iPhone 15 Pro met abonnement kopen?

De iPhone 15 Pro met abonnement kopen kan bij verschillende webshops. Maar niet bij alle webshops want, een telefoonabonnement sluit je voornamelijk af bij een mobiele provider. Hier het rijtje van de webshops waar je de iPhone 15 met abonnement kunt kopen:

 • KPN
 • Vodafone
 • Odido

Bij deze drie mobiele providers kun je het beste terecht. Het zijn notabene de drie grootste providers en is hierbij de kans het grootst dat je het meest uit de mogelijkheden kunt halen( verzekering, 5G bundel abonnement pakketten etc).

Onderling tussen deze webshops kunnen er wel enige verschillen zijn maar, liggen die in principe heel dicht bij elkaar.

Conclusie: Een iPhone 15 Pro abonnement is snel gevonden!

In deze blog heb je de belangrijkste gelezen over het kopen van de iPhone 15 Pro met abonnement. Het is prima verkrijgbaar en ook prima betaalbaar. Het mag dan wel de nieuwste iPhone model zijn maar, de prijs voor een abonnement hoeft niet perse duur te zijn.

Hoeveel dat is, hangt allemaal van jouw eisen/wensen af. Je kunt dit dus helemaal bepalen zoals jij dat zelf wilt. Kortom, een iPhone 15 Pro met abonnement kopen is allesbehalve een moeilijke zoektocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *