iPhone XR hoesje: Maak het veiliger voor je iPhone XR!
Home » Berichten » iPhone XR hoesje: Maak het veiliger voor je iPhone XR!
iphone xr hoesje

iPhone XR hoesje: Maak het veiliger voor je iPhone XR!

Waarschijnlijk ben je van plan om een iPhone XR te kopen of heb je deze al in bezit. Wat jou betreft het toestel zit het dus helemaal goed. Alleen toch mist er nog iets om het plaatje compleet te maken. Er mist niet zomaar iets want, je bent nog opzoek naar dat stukje bescherming voor je toestel. En dat is natuurlijk het hoesje oftewel heel specifiek gezegd, iPhone XR hoesje. In deze blog lees je bijvoorbeeld in welke kleuren de hoesjes beschikbaar zijn, hoeveel ze kosten en ook in wat voor soort stijlen ze worden aangeboden. Zowat eigenlijk alle belangrijke punten die aan bod komen.

wat voor soort iPhone XR hoesje kun je kiezen?

Een iPhone XR hoesje is te verkrijgen in alle soorten stijlen die je maar kunt bedenken. Dat is Maar goed ook want anders zou iedereen met hetzelfde hoesje moeten rondlopen en dat oogt best wel saai toch? Mij in ieder geval wel.

De nuchtere uitstraling

Dit is een look dat standaard overkomt en verder geen andere opvallende verschijningen heeft. Het is gewoon één kleur en verder niks. Er is geen andere vorm van opmaak te bekennen.

Dan moet je denken aan bijvoorbeeld geen logo’s, streepjes, vormpjes of andere accenten. Dit is dan bijvoorbeeld een volledig zwart hoesje.

Als je gewoon van één vaste kleur houdt, dan is een nuchtere uitstraling wat voor jou. Je bent niet iemand die snel gaat voor opvallen.

De opvallende uitstraling

Ben je iemand die wel houdt van een look met diversiteit? Dan behoor je in deze categorie. Je kunt het het zo opvallend maken als je wil in principe.

Een sierlijke uitstraling

Een iPhone XR hoesje met een sierlijke uitstraling, dat is er zeker. Hierbij moet je dan denken aan veel meer vormgeving aan de achterkant.

Dit zijn bijvoorbeeld hoesjes met:

 • Tijgerprint
 • Bloemenontwerp( roosjes , tulpen etc)
 • Slangenprint
 • Stippeltjes
 • Hartjes
 • Schoenenontwerp
 • Dierensymbolen

Een materiaal dat meer glans heeft

Qua materiaal zit er ook wel een verschil tussen naturel en opvallend. Het materiaal dat er opvallend uitziet heeft wat meer glans( ook wel transparant genoemd).

Je wil nog iets extra’s waar je voordeel bij hebt

Kun je een iPhone XR hoesje alleen aanschaffen om de bescherming zelf? Nee je kunt ook een hoesje aanschaffen dat nog een enige vorm van extra waarde biedt. Het heeft nog wat nuttigs te bieden naast enkel je iPhone XR beschermen.

Met extra waarde kun je denken aan de volgende punten:

 • Het opbergen van je pasjes: Dit is misschien wel de meest nuttige functie die een hoesje überhaupt kan bieden. Dit zijn hoesjes die speciaal gemaakt zijn om pasjes hierin op te bergen. Vrijwel altijd zijn dit hoesjes die afgesloten worden met klittenband of een magneetsluiting. Met zo’n type hoesje hoef je je pasjes in ieder geval niet meer los in je zak te stoppen.
 • (volledig) waterdicht: Weet je dat je met je iPhone XR vaak in een omgeving bent waar water aanwezig is zoals een zwembad, dan kun je ook kiezen uit een hoesje dat zo goed als waterdicht is. Echt letterlijk 100% waterdicht is het niet want, in de zee houdt zo’n hoesje de enorme hoeveelheid water niet buiten de deur.
 • Met koord erbij: Met een koord erbij( lang touwtje) kun je je toestel eventueel om je schouder of nek hangen indien, er geen ruimte is om deze op te bergen. Net als het hoesje is een koord beschikbaar in verschillende kleuren. Het hoesje koop je in principe samen met de koord in dezelfde kleur. Ook met koord is het te betalen bedrag een koopje .


Hoe weet je of het hoesje geschikt is voor de iPhone XR?

Voordat je het hoesje voor de iPhone XR wil kopen, moet je wel eerst opletten of het hoesje voor dit toestel geschikt is. Maar hoe weet je dat eigenlijk?

Nou dat is heel simpel want, bij de hoesjes( op internet) staat altijd omschreven voor welke iPhone toestellen ze geschikt zijn. In de winkel moet je hier zelf naar vragen.

Op het hoesje zelf staat niet specifiek de benaming van de iPhone XR, op geen enkel hoesje eigenlijk.

Maar wel een belangrijk punt om op te letten. Je moet natuurlijk niet hebben dat je hoesje heb gekocht dat helemaal niet voor de iPhone XR geschikt is.

Hoeveel kost een iPhone XR hoesje?

In het algemeen zijn iPhone hoesjes een koopje en dat is ook bij de iPhone XR het geval. Als je het echt zo goedkoop mogelijk wil houden, dan kost het hoesje je ongeveer zo,n 5 euro. Qua duurste prijs ligt het ongeveer de 50 euro wat op zich ook nog verre van (heel) duur te noemen is. Het is wel uiteraard een stuk duurder dan de goedkoopste prijs.

Als je voor de hoogste prijs gaat, dan zijn het natuurlijk wel veel stijlvollere hoesjes en bieden deze ook betere bescherming.

Wat de prijzen betreft, heb je letterlijk voor een paar euro er al eentje in bezit.

Waar is het hoesje van gemaakt?

Met betere bescherming ligt het vergrootglas dan natuurlijk op het materiaal. Want uit welke materialen/ stoffen kun je kiezen? Nou genoeg maar het ene materiaal is kwalitatief wel misschien wat beter dan de ander. Er zijn dus een hoop materialen waaruit je kunt kiezen maar, dit zijn de bekendste:

 • TPU
 • Kunstleer
 • Polycarbonaat
 • Siliconen
 • Leer

Deze materialen hebben dan dus ook het grootste aanbod. Maar daarnaast kun je ook nog bijvoorbeeld kiezen uit materialen als leer en aluminium. Kijk niet naar wat het grootste aanbod heeft want, dat zegt helemaal niks over het kwaliteitsverschil.

TPU is zowat het materiaal met het allergrootste aanbod maar, kwalitatief heb je met een hoesje van aluminium betere bescherming. Sterker nog, voor een aluminium hoesje betaal je vrijwel altijd meer of zelfs het meest.

Hoe is het kleurenaanbod?

Wanneer je het hoesje gaat kopen, wil je het ook liever in een kleur wat jou wel aantrekt. Aan het kleurenaanbod kan het in ieder geval niet liggen want, er zijn tig kleuren waaruit je kunt kiezen. Voor de ene kleur is het aanbod wat groter of kleiner dan de andere kleur. Sommige kleuren zijn in tientallen beschikbaar en sommigen in honderden.

En dit is dan ook per type hoesje. Een leren hoesje is bijvoorbeeld in de kleur paars beschikbaar maar, een transparant hoesje is dat net zo goed ook. De kleur is hetzelfde alleen de accenten zijn simpelweg iets lichter of donkerder bij het ene materiaal.

Eigenlijk kun je wel zo’n beetje kiezen uit alle kleuren die je je maar kunt wensen. Daarnaast heb je ook nog hoesjes met kleurencombinaties. Bijvoorbeeld een grijs hoesje met paarse accenten erop.

Op sommige hoesjes zitten twee verschillende kleuren en op anderen hoesjes misschien wel drie of vier. Het hoesje kan er kleurrijker uitzien dan je denkt.

Conclusie: Er is keuze zat in het iPhone XR hoesje dat je wilt kopen

Na het lezen van deze blog weet je wat voor soort iPhone XR hoesjes er zijn. Er zijn zoveel diverse stijlen waaruit je kunt kiezen. Van veel verschillende kleuren tot materialen. Verder kun je ook nog kiezen uit hoesjes waar je nog iets extra’s voor terug krijgt. En dat kan al voor een (super) goedkope prijs.

Kortom, het zou gek zijn als jouw ideale iPhone XR hoesje er niet is. Er is zoveel keuze dat er haast echt wel eentje tussen moet zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *