MacBook Air goud: Gouden versie MacBook Air!
Home » Berichten » MacBook Air goud: Gouden versie MacBook Air!
macbook air goud

MacBook Air goud: Gouden versie MacBook Air!

Er zijn best een aantal kleuren voor de MacBook Air waar je uit kunt kiezen. Toch weet jij al heel specifiek welke kleur het voor jou moet gaan worden en dat is de MacBook Air in het goud. Allesbehalve een “gewone” kleur maar is dit juist wat jij wilt. In deze blog lees je de belangrijkste informatie over de MacBook Air goud. Hierbij komen punten aan bod zoals hoeveel een MacBook Air goud kost, kost het bijvoorbeeld duurder in vergelijking met andere kleuren? Is deze kleur momenteel nog wel overal te verkrijgen momenteel? En voor welke MacBook Air modellen is de de kleur goud dan van toepassing? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden.

Hoe ziet de MacBook Air goud eruit?

Ongeacht of je goud wel of niet een mooie kleur vind, het blijft altijd een bijzondere kleur. Het staat eigenlijk altijd al bekend als een kleur dat zorgt voor een classy/elegante uitstraling. Waarschijnlijk maakt dit het dan ook nog aantrekkelijker voor jou en daarom kies je voor deze kleur.

De MacBook Air is in dit geval op de achterkant volledig goud gekleurd op het Apple logo na. Anders zou het logo natuurlijk vrij lastig te zien zijn. Qua kleur kun je dit type goud meer zien als een soort licht gouden kleur. Het is zo fel als het blingbling goud dat je vaak ziet bij sieraden.

Aan de voorkant van de laptop is ook bijna alles goudgekleurd behalve de schermranden en het toetsenbord. Die zijn namelijk zwart van kleur. Ook de comfortabele touchbar is goud van kleur.

Over het algemeen bestaat dus 90% over een gouden kleur en 10% over een zwarte kleur. Maar toch heet het de MacBook Air goud omdat het gaat om de buitenkant van de laptop. En die is goud dus, spreek je overduidelijk over een gouden MacBook Air.

In deze onderstaande video zie je precies hoe de MacBook Air goud eruit ziet nadat het uit de doos is uitgepakt.

De gouden kleur staat soms ook anders vermeld. Soms staat er “sterrenlicht” bij maar, dit is gewoon hetzelfde als goud.

Hoeveel kost een MacBook Air goud?

Goud is voor veel mensen een speciale kleur om te bemachtigen. En dat weten winkels en webshops natuurlijk ook. Kijk maar naar bijvoorbeeld een gouden iPhone die vaak uitverkocht is in tegenstelling tot de andere kleuren.

Bij veel producten is het ook zo dat voor bepaalde kleuren een extra bijdrage moet worden betaald omdat, deze unieker zijn dan de rest. Daar is o.a. de gouden kleur een voorbeeld van. Maar niet bij alle producten hoef je altijd extra te betalen voor een speciale kleur.

Is even kijken hoe dat bij de MacBook Air goud is geregeld. Voor een MacBook Air goud betaal je gewoon een gelijkwaardige prijs als bij andere kleuren. Per webshop kunnen de prijzen natuurlijk wel iets afwijken maar, onderling op het gebied van kleuren is er geen prijsverschil.

Hoeveel een MacBook Air goud je gaat kosten, dat is natuurlijk afhankelijk van welke type MacBook Air je kiest. Hoe ouder het model is hoe goedkoper het kost.

Maar ook ligt het eraan hoe je het wilt betalen. Je kunt uiteraard ook een MacBook in termijnen betalen of kiezen om achteraf te betalen.

Is de MacBook Air goud wel overal even gemakkelijk te verkrijgen?

Vaak is het zo dat een gouden kleur niet of moeilijker te verkrijgen is dan andere kleuren. Maar ook in dit geval verschilt dit per product. De MacBook Air goud is best beperkt te verkrijgen wat betreft het aanbod van de webshops. Zo zal je niet veel webshops vinden waar een MacBook Air in het goud te vinden is.

Hier een overzicht van de webshops waar de MacBook Air goud wel te verkrijgen is:

  • Bol.com
  • Coolblue
  • Mediamarkt
  • iused.nl
  • Leapp.nl

Niet veel webshops waar je de keuze uit hebt maar, toch wel een paar alternatieven. De eerst drie genoemde webshops zijn misschien ook wel de drie allergrootsten. Niet zo verrassend dus dat daar een MacBook Air goud vinden wel makkelijk moet lukken!

De twee andere webshops richten zich op Refurbished producten( in dit geval Refurbished MacBook Air).

Welke MacBook Air modellen zijn dan goud te verkrijgen?

De MacBook Air bestaat natuurlijk al best een tijdje en zijn er ook tot op heden diverse modellen uitgebracht. In diverse kleuren ook met waaronder goud. Voordat je over wilt gaan tot verkoop moet de gouden kleur voor je MacBook Air wel van toepassing zijn voor het model wat jij wilt. De gouden kleur is voor de volgende MacBook Air modellen te verkrijgen:

  • MacBook Air 2020
  • MacBook Air 2022
  • MacBook Air 2023

Er zijn dus slechts maar drie MacBook Air modellen die in het goud te verkrijgen zijn. Het zijn notabene ook de drie nieuwste MacBook Air modellen. Dus je moet wel interesse hebben in een redelijk nieuw tot zeer nieuw MacBook Air type.

Andere specificaties die ook nog je keuze bepalen

Even los van de gouden kleur zijn er natuurlijk ook nog andere specificaties die de keuze compleet moet maken.

Wat voor inchgrootte wil je hebben?

Er zijn drie beschikbare inchformaten voor de beschikbare MacBook Air modellen in het goud. Zo kun je kiezen uit 13 inch, 13.3 inch, 13.6 inch en een 15,3 inch schermformaat. Misschien maakt de schermgrootte niet veel uit voor jou maar, weet dat er drie verschillende formaten schermgroottes zijn.

Hoeveel GB kies je of denk je nodig te hebben?

Altijd ook belangrijk te weten hoeveel GB je kiest of denkt nodig te hebben. Misschien heb je een bepaalde hoeveelheid GB nodig voor bijvoorbeeld zware programma’s of voor een opleiding. Er zijn verschillende hoeveelheden GB opslagcapaciteit waar je uit kunt kiezen.

Zo kun je kiezen uit 256GB, 512GB en 1TB opslag.

Voor hoeveel werkgeheugen kies je?

Ook het aantal werkgeheugen heeft natuurlijk genoeg invloed op de maximale prestaties. Hoe meer werkgeheugen je kiest, hoe sneller de MacBook weet te functioneren. Je hebt de keuze uit 8GB, 16GB of 24GB aan werkgeheugen. Dus een onderling verschil van 8GB kan zeker een verschil maken.

Ga je voor een M1 of M2 processor?

Op het gebied van snellere prestaties speelt ook het type processor dat je kiest een belangrijke rol en dat zijn de M1 en M2 processors( ook wel chips genoemd).Beide chips zijn van uitstekende kwaliteit maar, de M2 chip is toch wel iets beter dan zijn voorganger(ongeveer een kleine 20% sneller).

Conclusie: MacBook Air in het goud is alleen van toepassing voor de nieuwere modellen

In deze blog heb je belangrijke informatie gelezen over de MacBook Air in het goud. Deze opvallende en prachtige kleur is voor de MacBook Air gewoon nog steeds te verkrijgen alleen, geldt dit alleen voor de nieuwere modellen( MacBook Air 2020, MacBook Air 2022 en MacBook Air 2023).

Verder betaal je hier helemaal niet meer voor dan bij andere kleuren. Deze kleur is bovendien slechts bij een paar webshops te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *