Apple Watch bandjes goud: Ook het bandje wordt in goud gepresenteerd!
Home » Berichten » Apple Watch bandjes goud: Ook het bandje wordt in goud gepresenteerd!
apple watch bandje goud (2)

Apple Watch bandjes goud: Ook het bandje wordt in goud gepresenteerd!

Er zijn een hoop kleuren beschikbaar als bandjes voor de Apple Watch. In principe kun je kiezen uit zowat alle kleuren die er op de wereld zijn. Maar jij wil liever niet zo’n standaard kleur Apple Watch bandje. Een unieke en opvallende kleur is wat jou meteen aantrekt. Apple Watch gouden bandjes zijn voor jou de ideale kleur. In deze blog lees je alle informatie over gouden Apple Watch bandjes goud. Dit gaat dan o.a. over de prijs, soort materialen, design en of het ook echt zo anders is dan de andere bandjes.

Voor welke Apple Watches zijn gouden bandjes geschikt?

Als eerste is het natuurlijk wel handig om te weten of het gouden bandje wel voor jouw Apple Watch geschikt is. Hier heb je dan ook meteen een fijn antwoord op want, voor elke Apple Watch is zijn er wel gouden bandjes beschikbaar.

Zo hoef je dus geen specifieke Apple Watch in bezit te hebben om een gouden bandje te kunnen aanschaffen. Eigenlijk is bijna elke gouden bandje wel gemaakt voor alle Apple Watches( inclusief de nieuwste Apple Watch Series 8).

Het zou natuurlijk jammer zijn als je een Apple Watch hebt maar, daarvoor geen gouden bandjes beschikbaar zijn terwijl je dit wel wilt. Met andere woorden, een gouden bandje in bezit hebben is eigenlijk al een zekerheid die je hebt.

Het design: van neutraal tot aan blingbling

Goud is natuurlijk de kleur van blingbling. Het is de meest glanzende kleur om mee op te vallen. Maar niet elk gouden bandje heeft een blingbling look. Sommige bandjes qua kleur feller dan bij de anderen.

Vat het maar een beetje samen als dat sommige bandjes donkergoud zijn. Deze zijn dus niet zo fel en hebben niet echt een blingbling uitstraling. Het is een stuk minder glanzend en oogt meer neutraal.

De fellere soorten beschikken over meer glans en heeft zeker wel wat weg van blingbling. Zo krijgt je Apple Watch zelf gezelschap van een “shiny” bandje eromheen.

Je hoeft dus geen liefhebber van blingbling te zijn om, met een gouden bandje te kunnen rondlopen. En zijn er eigenlijk twee soorten gouden kleuren met ieder een eigen identiteit.

Welke soorten Apple Watch gouden bandjes zijn er?

Er valt te kiezen uit verschillende Apple Watch gouden bandjes. Dus ondanks dat ze allemaal dezelfde kleur hebben, is er toch een stukje diversiteit van toepassing. Maar goed ook anders oogt het allemaal zo eentonig.

Waarschijnlijk vraag je jezelf dan ook af op welk aspect, er een verdeling is in soorten. Het soort wat je kiest richt zich puur op het materiaal waarvan het gemaakt is. Misschien heb je bijvoorbeeld een specifieke voorkeur voor een bepaalde materiaal.

Daarom heb je hier ook een overzicht van de beschikbare materialen die, voor de gouden bandjes van toepassing zijn:

Roestvrij staal

Als je hiervoor kiest, dan ontvang je een roestvrij stalen gouden bandje. In het algemeen is dit sowieso één van de materialen bij de Apple Watch dat een ruim aanbod heeft. Op zich is dit dus materiaal dat zeker wel prima tegen een stootje kan. Hieronder een video van één van de roestvrij stalen gouden bandjes waaruit je kunt kiezen:

Maar dan is de keuze nog niet voltooid want, naast het materiaal moet je ook nog kiezen om wat voor type horlogesluiting je wilt. Met andere woorden, welke manier van de horloge afsluiten heb je het liefst. Een horloge kan natuurlijk op meerdere manieren worden afgesloten.

Hier een overzicht van de meest beschikbare type horlogesluitingen waaruit je kunt kiezen:

  • Magneetsluiting: Zoals de naam al zegt is dit een magnetische afsluiting. Dat betekent dat het een kwestie is van de magnetische gedeeltes met elkaar in aanraking brengen. Je doet de Apple Watch om je pols en laat het magnetische stuk aan de onderkant, dan ” klikken” met de onderkant van het andere gedeelte. In principe is het de meest simpele methode om je Apple Watch af te sluiten.
  • Druksluiting: Een type sluiting dat wordt toegepast door een gedeelte van het bandje in een gleuf te plaatsen en vervolgens deze aan te trekken. Deze gleuf is hier al standaard op aangebracht.
  • Vlindersluiting: Met deze sluiting zit er onderaan de Apple Watch een buigbare metalen stuk, dat ervoor zorgt dat het goed vast blijft zitten.
  • Gespsluiting: Een sluiting dat eigenlijk een soort kopie is net als, hoe je je riem afsluit( vandaar de naam ook). Dus gewoon een kwestie van het ijzeren haakje in het gaatje steken en de band vervolgens dan aantrekken. Als het te losjes of te strak aanvoelt, dan steek je het haakje in de vorige of de volgende haakje.

Dit waren dan de meest beschikbare type horlogesluitingen. Maar je kunt ook kiezen uit de klemsluiting, vouwsluiting en vouwsluiting met drukknop.

Voor elk soort materiaal moet je dus altijd kiezen, welk type sluiting je het liefst gaat gebruiken.

Metaal

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit is qua materiaal het stevigst. Een ander woord voor metaal is natuurlijk ijzer maar, het wordt op websites zelf ook wel stalen materiaal genoemd. Wat maakt het uit want het komt allemaal op hetzelfde neer.

Dit materiaal valt op aan de dikke vierkante geblokte stukjes. Indien je voor dit materiaal kiest, is je Apple Watch bandje het best gewapend tegen krasjes of schade dat nog vervelender is. Zo is dit materiaal qua patroon letterlijk en figuurlijk anders dan bij roestvrij staal.

Wat is de prijs van een gouden Apple Watch bandje?

Wanneer een artikel in de kleur goud beschikbaar is, het wel eens zo dat je hier extra voor moet betalen. Bij de Apple Watch bandjes is dit niet zo. Kortgezegd, het zijn dus gewoon vergelijkbare prijzen net als bij de andere kleuren.

Ook voor een koopje kun je dus al een gouden Apple Watch bandje in je bezit hebben. De prijzen zijn variërend van rondom de 10 euro t/m zo’n 50 euro. Overigens is het wel zo dat de prijs gebaseerd is op o.a. het type sluiting maar ook, op het soort uitstraling.

Bij sommige bandjes oogt de uitstraling wat chiquer dan bij de anderen. Deze soorten behoren dan tot de duurdere in de prijscategorie. Bijvoorbeeld als je graag rond wil lopen met een soort dat je meteen kunt bestempelen als blingbling.

De laagste prijs is echt super goedkoop en zelfs de duurste prijs is, allesbehalve veel geld te noemen. Maar voor iedereen is dat anders natuurlijk.

Conclusie: Voor super goedkoop al een Apple Watch bandje in een speciale kleur!

Na het lezen van deze blog ben je te weten gekomen dat, je ook een gouden Apple Watch bandje voor heel goedkoop kunt kopen. Maar ook dat het in design wel te onderscheiden is van een neutrale en blingbling uitstraling. Kortom, je haalt een bandje in huis voor sowieso een super goedkope prijs.

Daarnaast is een gouden bandje voor iedere Apple Watch wel te gebruiken. Dus ook al heb je een relatief oud model, dan kun je gewoon nog steeds gaan voor het prachtige goud!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *