Apple Watch blauw: Een blauwgekleurde Apple Watch!
Home » Berichten » Apple Watch blauw: Een blauwgekleurde Apple Watch!
apple watch blauw

Apple Watch blauw: Een blauwgekleurde Apple Watch!

In de zoektocht naar een Apple Watch was je er nog niet helemaal over uit welke kleur het moet gaan worden. Uiteindelijk ben heb je je keuze gemaakt om voor de Apple Watch in het blauw te gaan. Natuurlijk een mooie kleur om uit te kiezen. Maar eerst wil je hier meer informatie over en dat komt in deze blog dan ook uitgebreid aan bod. In deze blog lees je bijvoorbeeld over welke soorten types kleuren blauw beschikbaar zijn. Maar ook welke Apple Watch modellen in het blauw te verkrijgen zijn. En ook of je een materiaal naar keuze in deze specifieke kleur kunt kiezen.

Welke Apple Watch modellen beschikken over een blauwe kleur?

In de blauwe kleur is de Apple Watch zeker beschikbaar maar, dan moet je wel natuurlijk eerst weten voor welke modellen deze kleur van toepassing is. Is blauw enkel geschikt voor één model of meerdere? En of het wel in een model beschikbaar is waar jouw voorkeur bij ligt. Mocht dit niet het geval zijn, dan is de blauwe kleur toch niet de kleur wat het gaat worden voor jou. Verder zijn er wel nog genoeg andere kleuren als alternatieven.

Voor meerdere modellen van toepassing

De blauwe kleur is voor meerdere modellen van toepassing. Uiteraard alleen maar voordelig aangezien mensen dezelfde kleur willen maar wel interesse hebben in een ander model. En stel dat je toch twijfelt over welk model je gaat kopen, de blauwe kleur kun je alvast afvinken dat het voor jou beschikbaar is.

Over welke modellen gaat het dan?

Meerdere Apple Watch modellen zijn dus in de blauwe kleur te verkrijgen. Jij wilt natuurlijk weten welke modellen dat dan zijn want, je wilt de blauwe kleur wel in jouw gewenste Apple Watch model. De blauwe kleur is van toepassing voor de volgende Apple Watch modellen:

  • Apple Watch Series 6( momenteel wel heel beperkt leverbaar)
  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Series 8
  • Apple Watch Ultra
  • Apple Watch Ultra 2
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 9

Dat zijn dus in totaal vijf modellen waar je de keuze uit hebt. Zo hoef je niet per se voor de nieuwe modellen te gaan maar, ook voor de wat oudere modellen zoals de Series 7 en 8. Het kan wel zo zijn dat bij het ene model er meer varianten van blauw zijn.

Waarschijnlijk zie je dit eerder bij de nieuwere modellen. Dus hier heb je nog meer aanbod in deze kleur. Verder is de blauwe kleur ook voor de Refurbished modellen van toepassing.

In welke vorm blauw wil je het hebben?

Ik kan wel heel breed zeggen dat er Apple Watches zijn in de blauwe kleur maar, dat is natuurlijk nog niet tot in detail. Oftewel, de blauwe kleur is er zeker maar in welke vorm wil jij het hebben? Dit zijn de vormen die je naar mijn mening van elkaar kunt onderscheiden:

Volledig blauw

In eerste instantie denk je bij een kleur dat er geen andere kleur bij betrokken is. Oftewel, je wilt de Apple Watch volledig in het blauw. Zo is dan zowel het schermplaat als het bandje blauw gekleurd. Een 100% blauwe Apple Watch heel simpel gezegd. Als hier je voorkeur bij ligt dan kies je natuurlijk voor deze variant.

Gedeeltelijk blauw

Je kunt er ook voor kiezen om een Apple Watch te kopen dat gedeeltelijk blauw is. Dat betekent dat je een Apple Watch koopt dat voorzien is van bijvoorbeeld een grijze schermplaat maar wel een blauw bandje. Of het kan ook andersom natuurlijk.

Als je blauw toch liever wil combineren met een andere kleur, dan is dit de meest passende vorm voor jou.

Lichtblauw of donkerblauw?

Uiteraard kun je in de blauwe kleur ook nog eens onderscheid maken tussen lichtblauw en donkerblauw. Het schermplaat en het bandje zijn in zowel lichtblauw als donkerblauw te verkrijgen. Ook hierbij is combineren natuurlijk mogelijk. Het kan wel zo zijn dat het ene model wel en/of niet in lichtblauw of donkerblauw beschikbaar is.

Dit moet je voor jezelf echt per model bekijken.

Is een Apple Watch blauw overal te verkrijgen?

Sommige kleuren zijn eenmaal makkelijker verkrijgbaar dan bij andere webshops. Helaas is de blauwe kleur allesbehalve overal te verkrijgen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de kleuren zwart en wit is de blauwe kleur echt een stuk lastiger te bemachtigen. Weet dus dat je het niet heel ruim voor het kiezen hebt.

Indien je een Refurbished Apple Watch wilt kopen, dan kom je uit bij de webshops leapp en Refurbished.nl en Rebuy. Dan alleen nog een kijkje nemen of de blauwe kleur nog wel op voorraad ligt.

Mocht je geen Refurbished Apple Watch willen, dan kom je al gauw bij de bekendere webshops uit. Maar zelfs hier is een blauwe Apple Watch kopen niet overal vanzelfsprekend. Webshops waarbij je altijd een kijkje kunt nemen zijn bijvoorbeeld Mediamarkt, Bol.com, Coolblue, Otto en nog een aantal iets minder bekendere webshops.

Dan alleen nog de juiste maat en voorkeur voor materiaal

Vervolgens moet je voor jezelf dan ook nog even kijken wat de juiste maat is. Je blauwe Apple Watch moet natuurlijk wel prettig aanvoelen tijdens het dragen. En als je dan ook echt een voorkeur hebt voor een specifieke materiaal, dan is er verder eigenlijk niks meer om naar te kijken.

Eventueel kun je je blauwe Apple Watch ook nog opvulling geven door bijvoorbeeld een blauwe Apple Watch case erbij of apart aan te schaffen. Dan is je Apple Watch volledig voorzien van een blauwe outfit.

Conclusie: De Apple Watch in het blauw is een kleurrijk verschijnsel!

In deze blog heb je de benodigde informatie gelezen over de Apple Watch in het blauw. De blauwe kleur is niet voor alle modellen beschikbaar maar, toch wel voor 7 modellen in totaal. Echter is het wel zo, dat het aanbod in de blauwe kleur per model en per webshop (sterk) kan verschillen.

Verder kun je er ook voor kiezen om blauw te combineren met een andere kleur of, toch voor volledig blauw te gaan.

Kortom, een blauwe Apple Watch is een kleurrijk verschijnsel dus kies vooral voor je favoriete kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *