KPN Apple Watch: Ook bij KPN is de Apple Watch aanwezig!
Home » Berichten » KPN Apple Watch: Ook bij KPN is de Apple Watch aanwezig!
kpn apple watch

KPN Apple Watch: Ook bij KPN is de Apple Watch aanwezig!

De Apple Watch is een product dat door genoeg (online) winkels wordt aangeboden. Hier zitten dan namen bij die mensen als eerst zouden opnoemen als, je aan hun vraagt waar de Apple Watch wordt verkocht. Toch zit er ook een opvallende naam tussen en dat is die van KPN. In deze blog lees je bijvoorbeeld wat voor link KPN heeft met de Apple Watch. Heeft KPN net zo’n groot aanbod in Apple Watches als de rest en waarom zou je uitkomen bij KPN? In deze blog lees je de belangrijkste informatie over KPN met betrekking op de Apple Watch.

KPN is toch alleen maar een mobiele provider?

Vrijwel Iedereen in Nederland kent KPN wel. Het is zowat de grootste mobiele provider die er is. Om maar meteen antwoord op de vraag te geven in het kopje, ja KPN is enkel een mobiele provider.

Hoe komt het dat de naam Apple Watch ook opduikt? Dat is omdat KPN ook De Apple Watch in het productaanbod heeft.

KPN zal hoe dan ook altijd bekend blijven om de mobiele toestellen& abonnementen maar, dat hoeft niet per se te betekenen dat het productaanbod niet kan of zal worden uitgebreid.

Als je aan iemand vraagt waarom die naar de website of winkel van KPN gaat, dan zeg jij 100% zeker dat het is om te kijken naar een nieuw toestel. Of natuurlijk ook het kopen van een nieuw toestel of abonnement verlengen.

Als je dan zegt dat je bij KPN bent uitgekomen voor een Apple Watch, is dat een antwoord wat voor een verrassende reactie zal zorgen.

Het aanbod is wel heel beperkt

Echter is het aanbod van KPN bij lange na niet zo breed zoals bij de toestellen. Sterker nog, het aanbod is best wel klein.

Dan is uiteraard de vraag die nu in je opkomt, welke Apple Watch modellen KPN te bieden heeft. Op de website staan er slechte maar welgeteld drie modellen waaruit je kunt kiezen.

Het gaat om de Apple Watch Series 8, Apple Watch SE en Apple Watch Ultra. Dit zijn de drie nieuwste Apple Watch modellen.

En als je één of meer van deze modellen koopt, moet dit wel in de Cellular versie. Oftewel, een abonnement dat ervoor zorgt dat je iPhone niet meer nodig is voor belfuncties, berichten etc.

waarom moet je de Apple Watch kopen met Multisim abonnement?

Voor een Apple Watch kun je op zich bij best veel plekken terecht. Maar je kunt niet bij veel plekken terecht voor een Apple Watch Cellular. Die worden enkel aangeboden door mobiele providers.

Dan is het eigenlijk logisch dat KPN eist dat je een Multisim abonnement kiest aangezien het een mobiele provider is. Dit is niet om flauw te doen maar, meer gewoon zakelijk denken.

Stel dat er 10.000 mensen al een mobiele abonnement hebben en, ook nog eens een Apple Watch kopen bij KPN. Met een Multisim betaal je per maand ongeveer zo’n vijf euro extra. Sowieso betaal je dan ook de vaste prijs voor het horloge.

Als 10.000 mensen per maand vijf euro extra betalen. Dan levert het KPN per maand 50.000 euro extra op.

Een Apple Watch echt volledig los kopen zit er bij KPN eigenlijk niet in. Voor echt helemaal los kopen moet je zijn bij bedrijven als bol.com, Coolblue etc.

Om het heel simpel te verwoorden, bij KPN koop je in dit geval de Apple Watch in één keer+ de MultiSim abonnement( Cellular).

Ook te verkrijgen op normale abonnement

Mocht je geen honderden euro´s willen betalen voor één van deze Apple Watches, dan kun je ook een abonnement erop nemen. Sowieso de Multisim abonnement maar in dit geval ook nog eens een normale abonnement. Dit werkt exact hetzelfde als bij het afsluiten bij een telefoonabonnement. Je kiest ervoor om een 1 of 2-jarig abonnement af te sluiten en vervolgens betaal je daar een maandelijks bedrag voor.

Vergeleken met een iPhone of andere toestellen, is het maandelijkse bedrag vrij goedkoop. Het hoeft je in principe niet meer dan 30 euro+ 5 euro Multisim abonnement te kosten. Stel dat je een Apple Watch wil van 600 euro en een 1 jarig abonnement, dan zul je eerst wel een deel van het aankoopbedrag moeten betalen.

In dit geval betaal je bijvoorbeeld eerst een bedrag van 300 euro en vervolgens, betaal je 1 jaar lang 30 euro per maand. Dan heb je na 1 jaar 360 euro ervoor betaald, een rentebedrag van slechts 60 euro op een heel jaar. Dat stelt natuurlijk heel erg weinig voor als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een lening van een paar duizend euro.

Bij een 2-jarig abonnement betaal je er langer voor maar, dan hoef je vrijwel helemaal niks te betalen als aankoopbedrag. Nadat je je bestelling hebt afgerond, is de Apple Watch direct van jou.

Wat zijn de prijzen zowel los als op abonnement kopen?

Qua prijs voor het abonnement zijn het bij alle drie de Apple Watch modellen gelijk verdeeld. De prijs voor het Multisim abonnement is sowieso vijf euro. En bij elk model is het maandelijkse betaalbedrag in te stellen van 1 t/m 25 euro. In beide abonnementsvormen is er geen onderscheid op te maken.

Waar wel onderscheid in is, is de prijs van iedere Apple Watch. Van de drie beschikbare modellen is de Apple Watch Ultra ook hier het duurst. Op plek 2 komt de Apple Watch Series 8 en de Apple Watch SE is het goedkoopst. Niet verrassend natuurlijk aangezien het in volgorde is benoemd van nieuw naar oud.

Opvallend genoeg kost de Apple Watch Ultra wat goedkoper dan bij andere websites. Voor iets minder dan 900 euro is deze van jou bij KPN. De Apple Watch Series 8 is in vergelijking met andere websites juist iets duurder. In dit geval zit je rondom de 600 euro. Bij de Apple Watch SE is het prijsverschil het minst groot.

KPN kan ook relevant zijn als je al in het bezit bent van een Apple Watch

Niet alleen als je één van deze Apple Watches wil kopen, ben je bij KPN eventueel op het juiste adres. Het zit namelijk zo, dat een Apple Watch 4G( Cellular) niet alleen geschikt is voor de modellen die KPN te bieden heeft. Misschien heb je momenteel een Apple Watch Series 7 Cellular alleen, mist de activatie van het abonnement nog. Pas na activatie weet je dat het goed zit.

Op de website van KPN staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit moet doen. Het zijn 8 stappen die simpel en snel uit te voeren zijn dus, geen gedoe met vragenlijsten invullen etc. Uiteraard moet jouw Apple Watch wel over Cellular kunnen beschikken anders, gaat het niet werken.

Let ook wel op: Je moet sowieso al een mobiele abonnement hebben bij KPN.

Waarom per se bij KPN voor een Apple Watch gaan?

De eerste reden hiervan is heel simpel, je wil gewoon gebruik kunnen maken van Cellular. Daarnaast beschik je sowieso al over een mobiele abonnement bij KPN dus, is de keuze voor een Multisim abonnement snel gemaakt aangezien je mobiele provider dit tot beschikking heeft.

De maandelijkse kosten zijn ook super laag dus, dat is al helemaal een meevaller. Vijf euro stelt natuurlijk helemaal niks voor vergeleken met de maandelijkse kosten die je voor je mobiel betaald. Het enige waar je eventueel nog over zou twijfelen is, welke Apple Watch je kiest.

Wil je echt een Apple Watch die uniek is en waar je meer voor terugkrijgt, dan moet je niet langer nadenken en ga je voor de Apple Watch Ultra. Bovendien is het tot op heden ook de nieuwste Apple Watch. De naam ” Ultra” klinkt natuurlijk al veelbelovend.

De Apple Watch Series 8 en Apple Watch SE zijn beiden ook prima modellen al, beschikt eerstgenoemde over meer specificaties.

Zie het niet als een abonnement dat voor veranderingen zorgt op je mobiel

In feite heb je met een Multisim abonnement wel een tweede abonnement erbij maar, op je mobiel merk je daar helemaal niks van. Het brengt een verandering voor de Apple Watch maar niet voor je telefoon. Een Multisim abonnement heeft letterlijk 0 invloed op het aantal belminuten, data etc.

Je hoeft dus niet te denken dat je opeens korter kunt bellen of wat dan ook. Het is een abonnement voor je Apple Watch dat aansluit op je mobiele abonnement. Je mobiel wordt er niet beter of slechter op dus blijft het in principe onopgemerkt.

Wat als je later opeens toch geen abonnement meer wilt?

Mocht je later toch afzien van het Multisim abonnement, dan kun je dit op elk moment kosteloos opzeggen. Maar het “gewone” abonnement waarvoor je hebt gekozen is niet op te zeggen voordat de duur hiervan verlopen is. Dit werkt gewoon hetzelfde als bij een mobiele abonnement.

Als je een 2-jarig abonnement kiest, dan zal je daar ook iedere maand twee jaar lang voor moeten betalen. Pas als de duur hiervan voorbij is ben je kostenvrij.

Conclusie: Apple Watch kopen bij KPN is zeker niet verkeerd

In deze blog heb je de belangrijkste informatie gelezen over hoe KPN de Apple Watch weet aan te bieden. Je moet dus sowieso altijd de Multisim aanschaffen. Dit is in combinatie met een normale abonnement( 1 of 2 jaar) erbij of dat je de Apple Watch in één keer koopt. Als garantie heb je wel dat bij beide abonnementen de kosten laag zijn. Het Multisim abonnement is wel elk moment en gratis op te zeggen.

Een minpuntje is echter wel dat je maar uit slechts drie Apple Watch modellen kunt kiezen. Dit zijn ook de drie nieuwste soorten dus, moet je interesse wel liggen bij een Apple Watch die vrij nieuw is. Bij KPN richten ze zich echt alleen maar op nieuwe modellen.

Verder is de website van KPN ook van waarde als je al een Apple Watch+ Multisim abonnement hebt. Op de website staat hoe je het Multisim abonnement kunt activeren. Als dit is gelukt, dan profiteer je pas echt van de mogelijkheden dat Cellular te bieden heeft. Kortom, een Apple Watch kopen bij KPN hoeft helemaal niet zo nadelig te zijn als je vooraf misschien zou denken.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *