iPhone 14 Pro Max Mediamarkt
Home » Berichten » iPhone 14 Pro Max Mediamarkt
iphone 14 pro max mediamarkt

iPhone 14 Pro Max Mediamarkt

Na voor jezelf zitten bedenken heb je besloten om voor de iPhone 14 Pro Max te gaan. Oftewel, de grootste iPhone 14 model samen met de Plus versie. Alleen was je eerst waarschijnlijk nog niet zeker waar je de iPhone 14 Pro Max zou willen kopen. Uiteindelijk is de keuze bij jou gevallen om de iPhone 14 Pro Max te kopen bij de Mediamarkt. In deze blog lees je meer informatie over het bestellen van de iPhone 14 Pro Max bij de Mediamarkt. Natuurlijk lees je ook de inhoudelijke informatie over het toestel zelf maar, ook om het kopen bij deze webshop.

Eerst de iPhone 14 Pro Max zelf

Alle iPhone 14 modellen zijn zowat op een gelijke moment uitgebracht. Allemaal kwamen ze op de markt in september 2022 dus, dat hebben ze in ieder geval met elkaar gemeen. Met een toestel van ongeveer een jaar oud spreek je nog steeds van een splinternieuw toestel.

De iPhone 14 Pro Max vormt samen met de iPhone 14 Plus het tweetal uit kwartet van de iPhone 14 modellen dat, beschikt over het grootste schermformaat. Beiden hebben een schermformaat van 6,7 inch.

Een groot scherm betekent simpelweg ook een groot toestel in je handen. Waarschijnlijk wil je ook graag een grote iPhone 14 model dus, is de iPhone 14 Pro Max daar één van.

Maar dan kun je toch ook kiezen voor de iPhone 14 Plus als ze uiteindelijk een even groot schermformaat hebben? Ja dat is ook zo alleen, functioneel levert de iPhone 14 Pro Max betere prestaties.

Over het algemeen zijn alle iPhone 14 modellen allemaal uitstekend met onderling hele kleine verschillen dat je nauwelijks zult merken.

De iPhone 14 Pro Max heeft uiteraard dan ook prima specificaties en dat zie je in dit overzicht( althans de belangrijkste):

 • 6,7 inch schermformaat
 • Schermtype: OLED
 • Draadloos opladen
 • Snelladen
 • IP68 classificatie
 • eSIM
 • Dual Sim
 • 5G
 • Processor: A16 Bionic chip
 • Gewicht:240 gram
 • Batterijcapaciteit:4323 mAh
 • Kleuren: Spacegrijs( zwart), zilver, goud en paars)
 • Opslagcapaciteiten: 128GB, 256GB, 512GB maar bij Mediamarkt is zelfs ook 1TB beschikbaar!

Wat kost een iPhone 14 Pro Max bij Mediamarkt?

De iPhone 14 Pro Max is samen met de andere modellen het nieuwst. Dus zal je er uiteindelijk ook wel wat centen voor moeten neerleggen. De prijsverdeling is bij Mediamarkt als volgt ingedeeld:

 • iPhone 14 Pro Max 128GB= €1349
 • iPhone 14 Pro Max 256GB=€1449
 • iPhone 14 Pro Max 512GB=€1739
 • iPhone 14 Pro Max 1TB=€2000

Ook bij andere webshops ga je de iPhone 14 Pro Max vinden voor soortgelijke prijzen.

Waarom dit toestel kopen bij Mediamarkt?

Je staat op het punt om dit toestel te kopen bij Mediamarkt. Alleen waarom zou je dat doen? Want je kunt bij genoeg webshops de iPhone 14 Pro Max kopen. En uiteindelijk blijft het gewoon hetzelfde toestel met dezelfde specificaties waar je van profiteert.

Vaste klant bij Mediamarkt

Het kan natuurlijk zo zijn dat je sinds kort of al jarenlang bij Mediamarkt een mobiele telefoon koopt. Officieel ben je geen vaste klant maar voor jezelf voelt het wel zo. Soms kies je gewoon voor een mobiele provider of winkel en, blijf je uitsluitend daar onbewust een mobiele telefoon kopen.

Zelf koop ik al jarenlang mijn toestel bij KPN omdat ik tevreden over hun ben. Als je ergens al tevreden over bent is het ook geen snelle keuze om ergens anders te gaan.

Achteraf betalen mogelijk

Het is ook mogelijk om bij Mediamarkt je aankoop achteraf te betalen. Misschien wil je dit toestel zo graag direct bestellen alleen heb je het geld er nog niet voor. Geen zorgen want, door achteraf te betalen krijg je je toestel alsnog opgestuurd.

Na het bestellen heb je maximaal 30 dagen de tijd om het toestel te betalen. Je kunt bijvoorbeeld na 10 dagen de helft betalen en 10 dagen later de andere helft. Als je wacht tot de 30e dag, dan moet je alles wel in één keer betalen anders is de volgende dag de deadline voorbij en heb je een schuld.

In termijnen betalen mogelijk

Wil je niet achteraf betalen maar ook niet het hele bedrag in één keer? Dan kun je bij Mediamarkt dit prijzige toestel ook in termijnen betalen. Sowieso is Mediamarkt één van de weinige webshops waar je uberhaupt een mobiele telefoon op deze manier kunt betalen.

Voor sommige mensen is een iPhone in termijnen betalen een ideaal alternatief qua wijze van betaling. Net als bij een abonnement betaal je een vast bedrag per maand alleen, is het in termijnen betalen vastgesteld in de vorm van een lening.

Dat betekent dat je bijvoorbeeld het toestel van €1349 3 jaar lang elke maand €40 per maand betaald. Na drie jaar heb je in totaal €1440 betaald, dus een klein rentebedrag.

Maar je kunt natuurlijk zoals altijd bij een lening ook eerder aflossen. Net maar wat voor jou de voorkeur heeft.

Extra voordeel met Vodafone abonnement

Het is ook mogelijk om dit toestel te kiezen met in combinatie een Vodafone abonnement. Zie het als een soort deal dat is gesloten tussen Mediamarkt en Vodafone. Ook dit is een manier om niet per se het hele bedrag in één keer te hoeven betalen.

Daarnaast kun je ook je belbundel helemaal voor jezelf bepalen hoe het voor jou moet zijn. Maar kies er ook alleen voor als jouw voorkeur ligt bij een Vodafone abonnement. En verder heb je nog de standaard procedures tussen het kiezen uit een eenjarig of tweejarig abonnement etc.

Conclusie: De iPhone 14 Pro Max bij Mediamarkt kopen is een uitstekende optie!

In deze blog heb je de belangrijkste informatie gelezen over de iPhone 14 Pro Max( kopen) bij Mediamarkt. De algemene over het toestel zelf verandert niks aan of je dit toestel bij Mediamarkt koopt of niet. Maar in de wijze van kopen brengt Mediamarkt heel wat voordelen met zich mee sterker nog, misschien wel meer van andere webshops.

Ook kent dit toestel bij Mediamarkt een stabiele voorraad dus, grote kans dat jij de iPhone 14 Pro Max gewoon in je winkelmandje kunt plaatsen en de volgende dag al plezier aan kunt beleven.

Kortom, er is geen reden waarom je de iPhone 14 Pro Max niet bij Mediamarkt zou moeten kopen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *