iPhone 14 Pro Max Tele2: Ook te koop bij Tele2!
Home » Berichten » iPhone 14 Pro Max Tele2: Ook te koop bij Tele2!
iphone 14 pro max tele2

iPhone 14 Pro Max Tele2: Ook te koop bij Tele2!

Dat de iPhone 14 Pro Max het voor jou gaat worden weet je eigenlijk al 100% zeker. Alleen zat je eerst nog wat rond te kijken bij welke mobiele provider je dit toestel wilt kopen. Maar uiteindelijk heb je besloten om de iPhone 14 Pro Max te willen aanschaffen bij Tele2. In deze blog lees je de belangrijkste informatie bij het kopen van dit toestel bij deze mobiele provider. Hierbij komen uiteraard de inhoudelijke punten van dit model aan bod maar natuurlijk ook, punten qua het aanbod in de keuze die je hebt. Bijvoorbeeld de prijzen, bundels, wijze van betaling en eventuele acties waar je van kunt profiteren.

Eerst inhoudelijk over de iPhone 14 Pro Max zelf

De iPhone 14 Pro Max behoort met de andere iPhone 14 toestellen tot de nieuwste iPhone soort. Dat het om de nieuwste iPhone gaat wekt bij veel mensen al sneller interesse. Maar uiteindelijk kies je toch liever voor de iPhone 14 Pro Max en daar heb je natuurlijk je reden(en) voor.

Je wilt echt per se de nieuwste iPhone

Zoals net al is omschreven zijn mensen vaak sneller geïnteresseerd in de nieuwste iPhone. Waarschijnlijk is deze reden ook voor jou van toepassing. Als je echt houdt van het nieuwste van het nieuwste, dan is de keuze voor een iPhone 14 model snel gemaakt.

Als je de nieuwste iPhone hebt voelt dat toch wel iets anders dan iPhone modellen die ouder zijn.

Je beschikt graag over een grote iPhone

Naast het feit dat de iPhone 14 Pro Max het nieuwst is, is dat het een groot scherm heeft toch wel de voornaamste reden om voor dit toestel te kiezen. Een middelgroot scherm zoals de iPhone 14 dat heeft is voor jou weer wat aan de kleine kant. Op de iPhone 14 Pro max geniet je van alles op een groter beeldscherm.

Hierdoor kun je bijvoorbeeld van ruimere afstand dingen zien zonder te hoeven inzoomen en dergelijke. Je moet gewoon maar net houden van grote toestellen.

De belangrijkste specificaties

De iPhone 14 Pro Max is een krachtig toestel dat gebruik maakt van de A16 Bionic Processor. De nieuwste en sterkste processor die een iPhone tot op heden kan hebben. Daarnaast is het toestel zowel stof- en waterbestendig.

Het beeldscherm is 6,7 inch groot met een OLED display. Verder is het toestel voorzien van drie cameralenzen met een voorkant van 12 megapixel.

Qua aanbod van opslagcapaciteit is het bij de iPhone 14 Pro Max nog een tikkeltje breder dan de iPhone 14. Naast 128GB, 256GB en 512GB kun je ook kiezen uit 1TB.

Er zijn vier verschillende kleuren beschikbaar en dat zijn zwart, paars, goud en zilver.

De belangrijkste informatie over de iPhone 14 Pro Max bij Tele2

Wat kun je verwachten als je de iPhone 14 Pro Max bij Tele2 koopt? In principe zal een groot deel niet anders zijn als bij andere mobiele providers of webshops. Maar misschien zit er toch wat tussen wat voor jou het aantrekkelijker maakt.

De prijs

Bij Tele2 kost de iPhone 14 Pro Max als los toestel je dik 1200 euro. Een prijs die je eigenlijk vrijwel overal zult tegenkomen. Hier staat wel weer tegenover dat je per maand niets hoeft te betalen.

Kies je ervoor om de iPhone 14 Pro Max met abonnement af te sluiten, dan hangt het ervan af hoeveel geld je eerst betaalt. Hoe groter het bedrag hoe minder je maandelijks hoeft te betalen.

Dit is eigenlijk overal zo dus is dat niet al te nieuwe informatie. De abonnementsprijs per maand die jij wilt betalen ligt dus helemaal aan jezelf. Dit kan voor al slechts een paar euro per maand en betaal je uiteindelijk maximaal een bedrag van rond de 40 euro per maand.

Het maximumbedrag is dan nog zonder een bijbehorende databundel meegeteld.

Welke databundels zijn er?

Ook een databundel is een onderdeel van de kosten die je voor je iPhone 14 Pro Max moet betalen. Een extra pakket met een aantal GB waardoor je meer gebruik kunt maken van bellen en SMS.

Er zijn 6 databundels waaruit je kunt kiezen. Zie hieronder een overzicht van de databundels met de daarbij behorende extra kosten die je hebt.

  • 1GB+200 Bel/SMS €9,50
  • 2GB+200 Bel/SMS €11
  • 5GB+ 200 Bel/SMS €12,50
  • 10GB+200 Bel/SMS €12,50
  • 20GB+200 Bel/SMS €14
  • Unlimited +200 Bel/SMS €25

Genoeg verschillende bundels om uit te kiezen maar, je moet voor jezelf inschatten hoeveel je nodig hebt of denkt te hebben. Stel dat je abonnementsprijs zonder bundel 35 euro is en je kiest de 1GB+ 200 Bel/SMS bundel, dan komt daar nog €9,50 bij. Dan betaal je dus een kleine 45 euro per maand voor je iPhone 14 Pro Max.

Alleen abonnement afsluiten of los betalen mogelijk

Bij Tele 2 kun je op de twee meest voorkomende een toestel kopen. Of een abonnement afsluiten of los kopen. Er is geen koopmethode mogelijk zoals betalen in termijnen of AfterPay etc.

Indien je toch had verwacht om te kunnen betalen in termijnen , moet je echt eerder wezen bij webshops als Mediamarkt of Otto.

Misschien nog eventueel een aanbieding waar je van kunt profiteren

Als je een iPhone koopt bij Tele2 kun je soms misschien ook wel profiteren van een leuke deal. Bijvoorbeeld een actie zoals dat je bij aankoop een gratis Apple TV+ voor 3 maanden en 6 maanden Apple Music cadeau cadeau krijgt.

Conclusie: De iPhone 14 Pro Max bij Tele 2 nauwelijks verschillend in vergelijking met andere providers

In deze blog heb je de belangrijkste informatie kunnen lezen over de aankoop van een iPhone 14 Pro Max bij Tele2. Zowel over de iPhone 14 Pro Max zelf als wat je kunt verwachten als je het bij Tele2 aanschaft.

Doe je aankoop hier omdat je simpelweg bij deze provider het beste gevoel hebt. Of je zat al bij Tele2 en beschikt momenteel over een ouder iPhone toestel maar, je wil bij deze provider de iPhone 14 Pro Max kopen.

Bij welke provider je een toestel koopt, uiteindelijk zijn ze en werken ze allemaal hetzelfde. Kijk echt naar het plaatje van de provider. En ben jij jou is dat uiteraard Tele2!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *