iPhone abonnement zonder BKR check: Een uitstekend plan B!
Home » Berichten » iPhone abonnement zonder BKR check: Een uitstekend plan B!
iphone abonnement zonder bkr check

iPhone abonnement zonder BKR check: Een uitstekend plan B!

Het is dus zeker, je wilt een iPhone kopen met abonnement. Alleen zit dit er voor jou op de reguliere wijze niet in omdat een verplichte BKR check helaas roet in het eten gooit waardoor, je het op je buik kunt schrijven. Althans deze gedachte hebben de meeste mensen maar dit hoeft helemaal niet. Er is namelijk gewoon een verlossend alternatief en dat is een iPhone abonnement zonder BKR check. In deze blog lees je de belangrijkste informatie over dit type iPhone abonnement. Denk aan de webshops waar dit mogelijk is, de eventuele andere voorwaarden, de prijzen die je kunt verwachten en waar je verder nog op moet letten.

iPhone abonnement zonder BKR check wil je natuurlijk niet zomaar

Dat je opzoek bent naar een iPhone abonnement zonder BKR check, daar zit uiteraard een reden achter en die is niet bepaald positief want, je hebt namelijk een BKR registratie op je naam staan. Dit heb je omdat je eerder één of meerdere leningen niet hebt betaald.

Het heeft dus ook geen zin om een iPhone abonnement af te sluiten bij webshops die aangeven een BKR check toe te passen. Als je dat uiteindelijk toch doet, kan er in het systeem worden gezien dat jouw naam er staat met een BKR registratie.

Bij webshops die geen BKR check uitvoeren, is het voor hun niet te op merken dat jij een openstaande schuld hebt staan. Dus dan kun je zonder verdere moeite je iPhone abonnement afsluiten. Voor mensen met een BKR registratie is het toch prettig dat een iPhone abonnement afsluiten mogelijk is.

Zo’n BKR registratie is er ook niet per se om mensen af te straffen maar ook om mensen te beschermen. Want met een BKR registratie wordt het gezien als dat je een risico vormt om op normale wijze een abonnement af te sluiten.

Wanneer is er wel een BKR check en wanneer niet?

Als je nog niet eerder een telefoonabonnement hebt afgesloten is de kans waarschijnlijk groot dat je dit nog niet weet. Want een verplichte BKR check uitvoeren gebeurt natuurlijk niet zomaar.

250 euro

Een minimum bedrag van €250. Niet schrikken, dit is geen bedrag wat je moet voorschieten of dergelijke. Pas als je een telefoonabonnement afsluit met een kredietbedrag van minimaal €250 is een verplichte BKR check van toepassing.

Dit betekent dat als je onder de €250 kredietwaarde zit, dat een BKR check niet meer relevant is. Dus het moet om een iPhone abonnement met een kredietbedrag gaan dat momenteel minder dan €250 waard is.

Althans, dit is hoe het wettelijk is vastgesteld. Maar omdat je ook zonder BKR een iPhone abonnement kunt bemachtigen zonder BKR check, is de informatie dat nog volgt interessanter voor jou.

Als je in termijnen wilt betalen

Een iPhone in termijnen betalen is één van de andere manieren om een iPhone te betalen. Maar hierbij komt er wel soms wel en soms niet een BKR check bij kijken want, gespreid betalen is ook een vorm van een lening afsluiten. Ook hier zijn er voorwaarden aan verbonden om geen BKR check te krijgen.

Met een iPhone sim only abonnement heb je nooit te maken met een BKR check

Als je de voorkeur hebt voor een iPhone sim only abonnement, dan heb je zeker weten geen BKR check te verwachten. Dat komt omdat een sim only abonnement geen lening is. Je krijgt geen nieuw toestel maar alleen een nieuwe simkaart. Het is je huidige toestel behouden en een nieuwe simkaart er voor terug krijgen.

Dus als je al van plan was om een sim only abonnement af te sluiten, dan kun je het woord BKR check in ieder geval wegstrepen.

Bij welke webshops is het mogelijk om zonder BKR check een iPhone abonnement te kopen?

De beschikbare webshops vinden die een iPhone abonnement op deze manier aanbieden, hoeft in principe niet per se een lastig verhaal te worden. Zelfs minder lastig dan ikzelf vooraf had gedacht. In principe kun je bij zowat elke provider wel terecht als je het mij vraagt. Maar dit kun je wel scheiden in twee delen:

Je kiest een sim only abonnement

Zoals al eerder is benoemd, komt er bij het kiezen van een sim only abonnement gegarandeerd geen BKR check bij kijken. Aangezien dit geen lening is, kun je een sim only abonnement probleemloos afsluiten. Als je kiest voor een sim only abonnement kun je in principe bij zowat alle mobiele providers terecht.

Dan heb je de volgende opties tot de mogelijkheden waar je dit kunt doen:

  • KPN
  • Vodafone
  • Belsimpel.nl
  • Odido
  • Ben.nl
  • Youfone
  • Simpel.nl

Je bent dus helemaal vrij om te kiezen waar je een sim only abonnement voor je iPhone gaat afsluiten. De geschikte webshop ga je in ieder geval sowieso vinden. Alleen moet je de mobiele providers wel persoonlijk met elkaar vergelijken als het gaat om de prijzen en waar je eventueel meer voordeel bij hebt.

Je kiest een normaal iPhone abonnement

Indien je toch liever de voorkeur hebt voor een normaal iPhone abonnement( dus dat je daadwerkelijk een nieuw toestel koopt), dan is het toch even wat breder uit te leggen.

Voor een normaal iPhone abonnement kun je eigenlijk ook zo goed als bij elke mobiele provider terecht om tot aankoop over te gaan. Op Youfone en simpel.nl na, kun je ook bij de andere mobiele providers terecht. Alleen om geen BKR check te moeten doorstaan, is dit de mogelijkheid. die je moet opvolgen:

  • Telefoon deels betalen: In veel gevallen betalen mensen een deel vooraf en dan blijft er nog een bedrag over waar je over periode van één of twee jaar maandelijks voor moet betalen. Als jij een bedrag vooraf betaalt en het overige bedrag voor de abonnementsperiode onder de €250 is, dan ontloop je een BKR check. Wat de hoogte van het bedrag is dat je vooraf moet betalen om geen BKR check te hoeven meemaken, is afhankelijk van welk iPhone model je kiest. Maar meestal gaat dit wel om een paar honderd euro dus, dat moet je maar net om het moment wel hebben.

Er zijn dus kleine verschillen als het gaat om zonder BKR check een iPhone abonnement kopen bij een sim only variant en een normale variant.

Met een sim only abonnement heb je iets meer keus wat betreft de webshops.

Wat voor schuld of schulden je nog open hebt staan is niet van belang

Het is voor de mobiele provider niet relevant om te weten wat voor openstaande schulden je hebt staan. Daar ben je in gewoon natuurlijk zelf verantwoordelijk voor. Alleen gaat een mobiele provider niet duiken in jouw BKR geschiedenis en daar tot in detail naar kijken.

Zo hoef je bijvoorbeeld niet te denken aan dat je antwoorden moet geven op vragen zoals hoe een desbetreffende schuld uit het verleden is ontstaan.

Wel gewoon voor in principe alle iPhone modellen van toepassing

Gelukkig is het wel zo, dat je elk iPhone model zonder BKR check kunt kopen met een abonnement erbij. Dus of het nou gaat om een iPhone XR of een iPhone 15 met abonnement, dan kun je het abonnement nog steeds zonder BKR check kopen.

Natuurlijk is dit wel een voordeel dat je vrij uit kunt kiezen. Het zou jammer zijn dat je een iPhone abonnement zonder BKR check kunt kopen voor bijvoorbeeld alle modellen behalve de iPhone 14 en iPhone 15 terwijl, je twijfelt tussen deze twee.

Zolang jouw ideale iPhone model bij de beschikbare mobiele provider op voorraad ligt, dan is een abonnement zonder BKR check mogelijk.

Zonder deze mogelijkheid zouden veel mensen geen abonnement kunnen afsluiten

Doordat het mogelijk is om een iPhone abonnement zonder BKR check af te sluiten, is dit voor mensen een geweldig alternatief. Er zijn genoeg mensen in Nederland die een negatieve BKR registratie op hun naam hebben staan.

Maar door deze mogelijkheid kun je alsnog een iPhone abonnement afsluiten.

Conclusie: Een iPhone abonnement zonder BKR kopen is eigenlijk geen lastige opgave!

In deze blog heb je de belangrijkste informatie gelezen over een iPhone abonnement zonder BKR check. Je hebt kunnen lezen dat je zowat bij alle webshops terecht kunt die er maar zijn. Dan kun je ook nog kiezen of je gaat voor een sim only abonnement of een normaal abonnement. Bij een sim only is een BKR check niet eens van toepassing dus, dan zit je al helemaal goed.

Als je een sim only abonnement neemt of een normaal abonnement waarbij het kredietbedrag onder de €250 is, dan is een BKR check niet meer relevant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *