iPhone zakelijk kopen: Ook zakelijk een toestel van waarde!
Home » Berichten » iPhone zakelijk kopen: Ook zakelijk een toestel van waarde!
iphone zakelijk kopen

iPhone zakelijk kopen: Ook zakelijk een toestel van waarde!

Op een iPhone zijn er zo ontzettend veel functies waar je wel echt wat mee kunt. Maar een iPhone is niet alleen zo bekend omdat het een toestel is waar veel mee mogelijk is. Daarnaast is het ook een toestel dat waardevol kan zijn voor zakelijk gebruik oftewel, de iPhone zakelijk kopen. Als je een toestel nodig hebt voor belangrijke dingen, dan moet je natuurlijk wel een toestel hebben dat hier goed voor bestemd is. In deze blog lees je de belangrijkste informatie over als je de iPhone zakelijk gaat kopen. Hierbij komen punten aan bod zoals waarom een iPhone dan zo prima geschikt is voor zakelijk gebruik, of het relevant is welke iPhone je om deze reden neemt en meer punten waar je eventueel op zou moeten letten.

Waarom een iPhone zakelijk kopen?

De reden waarom je voor zakelijk gebruik een iPhone wilt kopen kan heel simpel zijn. Je hebt feeling met een iPhone en je weet dat je het voornamelijk zult gebruiken voor de zakelijke dingen. Oftewel, één plus één is twee. Een iPho

ne is ook voor zakelijk gebruik een ideale toestel om in bezit te hebben. Je bent bijvoorbeeld ondernemer, zzp-er of werkt in een bedrijf waarbij een goed toestel voor zakelijk gebruik vereist is.

Je kunt ook een eigen bedrijf hebben met personeel in dienst waarbij, je hebt besloten dat iedere werknemer een iPhone van de zaak krijgt. Hieronder de redenen om een iPhone zakelijk te kopen.

Het geheugenaanbod is erg breed

Al lange tijd staat de iPhone erom bekend dat het een toestel is waarop zelfs het minimale geheugen al best ruim is. Voor zakelijke bezigheden wil je absoluut niet een toestel waarbij het geheugen aan de krappe kant is. Van tevoren wil je al duidelijk kunnen vaststellen dat je qua opslagcapaciteit niks tekort komt.

Misschien heb je voor je zakelijke bezigheden echt veel tot extreem veel opslagcapaciteit nodig. Met een iPhone heb je dan zeker een optimaal toestel want, aan het geheugen kan het in ieder geval niet liggen! De laagste opslagcapaciteit is 16GB en het hoogste is 1TB.

Daar tussenin zitten ook nog opslagcapaciteiten van 32GB, 64GB,128GB, 256GB en 512GB.

Voor hele kleine bezigheden kies je voor 16GB of 32GB . Heb je je iPhone nodig voor relatief kleine zakelijke bezigheden? Dan kies je voor 64GB of 128GB. Voor middelgrote bezigheden kies je voor 256GB en vanaf 512GB kom je uit voor het grote werk.

Groot aanbod in apps kunnen downloaden

Wanneer je aan zakelijk gebruik denkt, denk je al gauw aan het downloaden van apps. Sommige apps moet je bijvoorbeeld downloaden omdat deze ideaal zijn om bezigheden te kunnen uitvoeren. Met een iPhone hoef je je geen zorgen te maken over aan aanbod van apps want, deze is echt megagroot.

Eigenlijk kun je zowat alles maar downloaden wat je wilt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende apps:

  • Apps om te tekenen
  • Beleggings/ crypto apps
  • Kantoorapps
  • Dropbox
  • Google Drive
  • Financiën apps
  • Word
  • PowerPoint

Dit zijn natuurlijk maar slechts een paar van de vele apps die je kunt downloaden. Geen enkele zakelijke app is voor de iPhone niet van toepassing! Het is uiteraard ook maar op welk vlak je je iPhone voor zakelijk gebruik wil toepassen.

Je denkt het te gaan gebruiken voor zaken op de lange termijn

Naast het feit dat de iPhone goed te gebruiken is voor zakelijke bezigheden, is het ook een toestel dat op de lange termijn makkelijk weet mee te draaien. Weet je al vrijwel zeker dat je op de lange termijn met je telefoon zakelijke bezigheden wilt uitvoeren, ook dan is de iPhone prima geschikt hiervoor.

Een iPhone staat erom bekend dat het minimaal vier jaar lang optimaal kan presteren( mits je er zorgvuldig mee omgaat). Anders is je iPhone natuurlijk al binnen vier jaar niet meer in staat om optimale prestaties te leveren. Ik neem aan dat je niet binnen de kortste keren van toestel wilt verwisselen.

Op de lange termijn voelt een iPhone absoluut vertrouwd aan. Zelf heb ik ook een iPhone 8 tot dit jaar gebruikt. Ik kocht het in 2018 dus is dat al ruim vijf jaar geleden. Bovendien kocht ik het ook niet zozeer voor zakelijk gebruik omdat, ik sowieso een iPhone wilde kopen.

Maar dat je er meerdere jaren mee overweg kunt is een feit. Dit is ongeacht of je het gaat gebruiken voor privé of op het zakelijke vlak.

De iPhone heeft een sterke batterijduur

Leuk en aardig dat de iPhone een groot aanbod heeft in apps, ruim geheugenaanbod en op de lange termijn prima werkt. Maar een goede batterijduur is minstens een net zo belangrijk element( misschien zelfs het belangrijkst). Gelukkig scoort de iPhone ook op dit vlak een dikke voldoende.

Tijdens je zakelijke bezigheden wil je niet zitten met een iPhone dat voorzien is van een slechte batterijduur. In principe heeft geen enkele iPhone een slechte batterijduur maar, wel zijn er onderling verschillen per iPhone model. In de iPhone met beste batterij blog lees zie je hoe de verdeling is per iPhone op het gebied van de batterijduur.

Het zijn vooral de nieuwere modellen waarbij de batterijduur het krachtigst is. Maar ook bij de minder nieuwe modellen is de batterijduur verre van slecht te noemen.

Wat vooral belangrijk is om te weten, is dat bij zowat iedere iPhone de batterij twee jaar de beste prestaties weet te leveren. Daarna gaat het langzaam bergafwaarts in de meeste gevallen. Daarna zal je je iPhone batterij hoogstwaarschijnlijk moeten laten vervangen of een volledig nieuwe batterij moeten kopen.

Vanaf hier zal de batterij weer optimale prestaties leveren. Een goede batterijduur is vooral het meest nodig op locaties waarbij opladen niet mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan in de bus of tram.

Locatie onafhankelijk je grote prioriteiten uitvoeren op je iPhone, dan kan een goede batterijduur natuurlijk niet ontbreken.

Waar kun je een iPhone kopen voor zakelijk gebruik?

Indien je van plan bent om een iPhone voor zakelijk gebruik los te kopen, maakt het in principe niet uit waar je dit doet. Dit kan dus bij iedere webshop.

Als je een iPhone met zakelijk abonnement wilt, dan is het aanbod wel kleiner omdat een zakelijke abonnement niet bij iedere webshop beschikbaar is. Hier kun je het best terecht om een iPhone zakelijk te kopen:

KPN

Vodafone

T- Mobile

Bol.com

Refurbished.nl

Welke iPhone kun je het best kopen voor zakelijk gebruik?

Allereerst kun je eigenlijk elke iPhone kopen voor zakelijk gebruik. Dit is meteen het meest positieve om op te noemen. Er is geen iPhone dat specifiek gemaakt is voor zakelijk gebruik. Maar toch wil je wel een beeld hebben van welke iPhone het meest aan te raden is voor je zakelijke dingen te doen.

Eigenlijk is hier niet een vast antwoord op te geven. Welke iPhone het moet gaan worden, het ligt maar net aan jouw budget en de wensen die je hebt. Als je een iPhone wilt met een batterijduur van echt topklasse, dan moet je niet gaan voor een iPhone 8 bijvoorbeeld. Dan moet je veel dieper in de buidel tasten en jou dan de vraag of je dat ook wilt.

Wil je per se een iPhone met 5G? Ook dan is de keuze hierin best beperkt. Niet alle iPhones beschikken namelijk over 5G. Om 5G te kunnen gebruiken moet je toch echt een iPhone 12, iPhone 13 of iPhone 14 model kiezen.

Ook zijn deze modellen die vergeleken met de rest van de andere soorten over een veel betere camera beschikken. In hoeverre hecht jij hier waarde aan? Allemaal punten wat de ene persoon belangrijk vindt en de ander wat minder of zelfs helemaal niet.

En misschien wil je bijvoorbeeld wel een iPhone 11 maar hier niet de hoofdprijs voor willen betalen. Dan kun je altijd ook ervoor kiezen om een Refurbished iPhone te kopen. Een Refurbished toestel kopen heeft ook zijn minpunten maar, niet zo dat je zakelijke bezigheden hiermee worden beïnvloedt.

Waar moet je nog meer op letten bij een zakelijke toestel aankoop?

Als je een toestel zakelijk koopt( in dit geval een iPhone), dan kun je net zoals altijd ervoor kiezen om het toestel los te kopen of met een abonnement. Alleen is dit dan niet een standaard abonnement maar een zakelijk abonnement en dit werkt iets anders.

Maandelijks betaal je altijd hetzelfde bedrag voor de mogelijkheden die je hebt zoals het versturen van sms-berichten, mobiele data en belminuten. Daarnaast moet je elke maand ook een deel aflossen.

Met een zakelijk abonnement kun je van je omzet die je hebt behaald met je bedrijf kosten aftrekken. Ook wel beter bekend als aftrekposten bij de belastingdienst. Onder deze aftrekposten zitten dan punten als zakelijk bellen en dataverbruik.

Deze aftrekposten komen aan bod bij de maand- of kwartaalaangifte die je moet doen bij de belastingdienst. Hierdoor kun je eventueel meer winst overhouden met je bedrijf. Het kan je dus een beetje of misschien zelfs veel geld schelen dat je niet misloopt. Heel erg belangrijk!

Conclusie: Een iPhone zakelijk kopen is een prima keuze!

In deze blog heb je alle nodige informatie over de iPhone voor zakelijk gebruik. Hier valt uit op te maken dat de iPhone ook op zakelijk vlak zeker een goed toestel is. Een iPhone heeft sowieso genoeg te bieden, is gemakkelijk te bedienen en kan je kunt er voor langere tijd mee overweg.

Er is verder niet een ideale iPhone voor zakelijk gebruik omdat, dit sterk afhangt van jouw budget en wensen. Dat je zowat iedere iPhone zakelijk kunt gebruiken is het grootste pluspunt.

Uiteindelijk is een iPhone zakelijk kopen ook een uitgave die je eventueel maakt voor je eigen bedrijf. De belastingdienst wil weten welke kosten jij in een bepaalde periode hebt gemaakt voor je bedrijf dus, gaat het ook een rol spelen in je belastingaangifte.

Kortom, ik kan eigenlijk geen reden opnoemen waarom een iPhone voor zakelijk gebruik niet een uitstekend toestel is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *