Apple Watch bandjes voor vrouwen: Hoe vrouwelijk is het?
Home » Berichten » Apple Watch bandjes voor vrouwen: Hoe vrouwelijk is het?
apple watch bandjes vrouwen

Apple Watch bandjes voor vrouwen: Hoe vrouwelijk is het?

De Apple Watch bandjes zijn voor zowat iedereen beschikbaar. Van jong tot oud om het heel simpel te verwoorden. Dat betekent het ook door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden. In deze blog gaat het over de Apple Watch bandjes voor vrouwen. Bestaan er eigenlijk wel echt Apple Watch bandjes voor vrouwen en waaraan merk je dit dan? Waarschijnlijk ben je een vrouw en heb je al een Apple Watch in bezit en wil je, een echte vrouwen Apple Watch bandje kopen. Of misschien ben je zelf een man en ben je van plan om een vrouwenbandje te kopen voor ” een” vrouw of jouw vrouw.

Zijn er eigenlijk wel echte Apple Watch bandjes voor vrouwen?

Het antwoord hierop is deels nee en deels ja. In principe heeft Apple de Apple Watch bandjes uitgebracht met als bedoeling, dat het door iedereen te dragen is. Bij veel andere producten zie je op het product of in de product omschrijving staan, dat het voor mannen of vrouwen is. Of anders omschreven voor jongens of meisjes.

In feite hoef je dus als man zijnde niet te letten op of, je een Apple Watch bandje hebt gekocht dat achteraf niet voor mannen blijkt te zijn.

Eigenlijk zou je dan al snel denken dat de zoektocht naar zo’n vrouwenbandje trekken is aan een dood paard. Maar dat is echt helemaal niet het geval.

Dan de andere kant waarom er wel degelijk vrouwenbandjes zijn van de Apple Watch. Wij mannen en vrouwen hebben uiteindelijk toch meestal een andere stijl. Hierop zijn dan bandjes dan ook natuurlijk aangepast.

Voor de mannen zijn de bandjes relatief neutraal qua design oftewel, niet bepaald opvallend. Bij de vrouwenbandjes denk je toch al snel aan een design en eventuele toevoegingen, dat ook vrouwelijk oogt. Ondanks dat er niet omschreven staat dat het voor vrouwen is, kun je toch al snel zien dat het bandje wat je ziet echt gemaakt is voor vrouwen.

Bij schoenen bijvoorbeeld zie je dat ook heel snel. Er zijn een aantal die door zowel mannen als vrouwen worden gedragen maar, sommigen zijn echt uitsluitend gericht op vrouwen. Zo is dit bij de Apple Watch bandjes ook het geval.

Wat zijn dan echte vrouwenbandjes en hoe zien deze eruit?

Echte vrouwenbandjes zijn dus makkelijk te herkennen. Maar hoe zien deze “vrouwenbandjes” er eigenlijk uit? Nou echt typisch vrouwelijk. In het algemeen is het bekend dat vrouwen dol zijn op glamour, glinstering etc. En zo zien deze bandjes er dan ook vrijwel altijd uit.

Dit zijn bijvoorbeeld echt typische Apple Watch bandjes voor vrouwen:

  • Kristal
  • Kraaltjes
  • Bloemetjes
  • Glitters
  • Roze kleur
  • Tijgerprint
  • Opvallende vormpjes( ketting etc)

Qua kleuren kunnen vrouwen eigenlijk wel uit alle kleuren kiezen. Niet per se alleen een roze kleur die voor vrouwen gemaakt is. Er lopen genoeg vrouwen rond met een Apple Watch bandje in de kleur goud.

Dit waren slechts een paar voorbeelden maar, er zijn nog zeker meer.

Het zijn allemaal stijlen wat de meest vrouwen veel sneller aantrekkelijk zullen vinden. Tenzij je een vrouw bent of kent die niet echt gek is op “typische” vrouwenstijlen.

Op zich zijn er toch best wel veel stijlen beschikbaar die vrouwen gewoon kunnen dragen. Zie in deze video een vrouw die verschillende bandjes toont. Aan diversiteit is er zeker geen gebrek.

Voor welke Apple Watch modellen zijn er vrouwenbandjes?

Qua aanbod van de vrouwenbandjes zit het zeker goed. Maar hoe sluit dit dan weer aan op de Apple Watch modellen? Ook dat zit helemaal goed!

Het is niet zo dat de vrouwenbandjes voor een bepaald Apple Watch model schaars zijn. Voor iedere Apple Watch model zijn er genoeg vrouwenbandjes beschikbaar. Voor het ene model misschien wat meer dan voor de ander maar, er is voor elk model wel wat.

Ben je een vrouw die rondloopt met een gloednieuwe Apple Watch Ultra? Helemaal prima! Maar hetzelfde geldt net zo als je een Apple Watch Series 4 hebt. Welke Apple Watch je hebt als vrouw, is dus eigenlijk helemaal niet relevant.

Ook het aanbod van materiaal blijft onveranderd

Wat het aanbod van materialen betreft, is de keuze net zo uitgebreid. Misschien ben je of is de vrouw die je kent opzoek naar een specifieke materiaal. Deze zal er dus altijd wel tussen zitten.

De gemaakte materialen zijn voor zowel man als vrouw uitgebreid beschikbaar. Van de meest populaire materialen zoals Nylon en Siliconen tot aan rubber en keramiek. Naast deze materialen zijn er natuurlijk nog veel meer.

Is er een vrouwenbandje die je het best kunt kiezen?

Er zijn genoeg vrouwenbandjes waaruit je kunt kiezen maar, toch kijk je stiekem wel naar of er eentje tussen zit dat de beste is. Alleen is er echt geen Apple Watch bandje dat het beste is voor vrouwen. Tuurlijk is het ene bandje bij vrouwen misschien wel populairder dan andere bandjes alleen, dit is dan niks meer dan slechts een persoonlijke voorkeur.

Verder is het ene bandje dan ook duurder dan de ander dus, is in feite de kwaliteit beter. Maar dit wordt dan ook bepaald op basis van materiaal, design, vormgeving etc. Kies gewoon een bandje waarvan jij denkt dat het bij jezelf of bij iemand goed past.

Conclusie: Apple Watch bandjes voor vrouwen zijn net zo simpel te kiezen

In deze blog heb je de belangrijkste informatie gelezen over vrouwenbandjes voor de Apple Watch. Het aanbod hiervan is in principe niet bepaald meer of minder. Daarnaast zijn er ook geen veranderingen in de prijzen dus, de keuze voor vrouwenbandjes blijf eigenlijk gewoon een soort van hetzelfde.

De “echte” vrouwenbandjes hebben een vrouwenlook en zullen de mannen hier niet of nauwelijks maar enige feeling mee hebben.

Ben je zelf een vrouw of zoek je een Apple Watch bandje voor een andere vrouw, dan ga je zeker een exemplaar eruit kunnen pikken. Op de bandjes zelf staat niet omschreven dat ze voor vrouwen geschikt zijn maar, echt typische vrouwen Apple Watch bandjes zijn er absoluut.

Kortom, als vrouw hoef je helemaal niet te twijfelen of er wel bandjes voor je zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *