Apple Watch goud: Ook in het prachtige goud beschikbaar!
Home » Berichten » Apple Watch goud: Ook in het prachtige goud beschikbaar!
Apple watch gouda

Apple Watch goud: Ook in het prachtige goud beschikbaar!

Waarschijnlijk weet je al dat de Apple Watch in genoeg kleuren beschikbaar is. Dit gaat dan van vrij standaardkleuren tot ook redelijk opvallende kleuren. Maar ook unieke kleuren zijn beschikbaar en één daarvan is de kleur goud. En dit precies een kleur van de Apple Watch die jou het meest aantrekt. In deze blog lees je alle belangrijke informatie over de Apple Watch goud. Denk bijvoorbeeld hoeveel een gouden Apple Watch kost maar ook , voor welke modellen de gouden kleur beschikbaar is. Is elke gouden exemplaar hetzelfde of zijn er eventueel nog verdelingen in soorten gouden exemplaren? Kom er achter of de Apple Watch goud iets voor jou is!

Voor welke Apple Watch modellen is de kleur goud van toepassing?

Allereerst is het belangrijk om te weten welke Apple Watches in de kleur goud beschikbaar zijn. Zo weet je ook direct of de zoektocht naar een gouden Apple Watch, niet voor spek en bonen is. Anders moet je toch echt voor een andere kleur kiezen.

Om over de kleur goud te beschikken, is momenteel een Apple Watch Series 7 of nieuwer nodig. Althans, als je het hebt over officieel goud. De Apple Watch SE kun je misschien deels laten meetellen want, deze is rosegoud( een soort lichtgoud dat op beige lijkt).

Helaas kun je wat de gouden kleur betreft, niet uit alle modellen kiezen. Je moet gewoon maar net het budget ( er voor over) hebben en de interesse in minimaal een Apple Watch Series 7 of nieuwer.

Dus dan kom je uit op het volgende rijtje modellen waar goud van toepassing voor is:

  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch SE 2022
  • Apple Watch Series 8
  • Apple Watch Ultra

Moet je extra betalen puur omdat het goud is?

Hoe je het ook bekijkt, goud is en blijft een kleur wat je niet bij alle producten even snel ziet terugkomen. Bij sieraden natuurlijk vaak wel maar, voor de rest is het bij geen enkel ander product vanzelfsprekend dat je kunt kiezen uit goud.

Vaak als er wel een gouden kleur beschikbaar is bij producten, dan betaal je hier extra kosten voor. Bij een gouden Apple Watch hoef je daar geen rekening mee te houden want, dat is niet het geval. Gewoon een zo goed als gelijke kostenverdeling in de kleuren die er zijn.

Misschien kost het je wel wat extra´s maar, dan zijn deze kosten zo minimaal dat je het als extra voelt.

Is er maar één soort goud?

Je hebt dus al begrepen dat er momenteel vier modellen zijn waaruit je kunt kiezen. Echter is het soort goud niet voor alle vier op dezelfde manier van toepassing. Deze vier kun je eigenlijk opdelen in een een tweetal.

Apple Watch SE 2022& Apple Watch Ultra

Het eerste tweetal zijn de Apple Watch SE 2022 en Apple Watch Ultra. Qua design komen deze twee natuurlijk niet overeen maar wel, als het om de gouden kleur gaat. Deze twee modellen zijn wel goud alleen niet zoals gewoonlijk.

Deze twee lichtgoud of eigenlijk ook wel sterrenlicht genoemd. Totaal anders dan het goud wat we normaal gewend zijn zoals het echte felle goud. Dit is niet het goud waarmee je een blingbling uitstraling bij je draagt.

Daarom noem ik het zelf ook wel het ” nuchtere” goud. Dit type goud lijkt ook best veel op beige. Hierbij heeft de omtrek rondom de wijzerplaat een wat fellere kleur dus, die is een tikkeltje donkerder dan het bandje.

Dit is een type goud die het best bij je past als je niet zo bent van het blingbling goud.

Apple Watch Series 7& Apple Watch Series 8

Dit zijn de volgende twee modellen die overeenkomen in de gouden kleur. Deze twee zijn gemaakt in het felle goud en, hebben eerder wat weg van blingbling. Zowel de omtrek van de wijzerplaat als het bandje zijn overduidelijk feller van kleur.

Dit type goud wordt in de product omschrijving ook wel Milanees genoemd.

Ben je iemand die liever toch houdt van opvallen of enige vorm van glinstering, dan past dit type goud het best bij je. Naast het feit dat dit type goud feller van kleur is, oogt ook de uitstraling chiquer dan het andere type goud.

Het zou een prachtplaatje bij een mooie outfit voor als je netjes gekleed op straat gaat. Denk bijvoorbeeld aan uiteten in een chique restaurant of een feestje met een elegante dresscode.

Een vaste prijs is niet te noemen

In ieder geval betaal je niet echt stukken duurder of minder vanwege de gouden kleur. Maar daarbij is het wel zo, dat het zoals altijd afhankelijk is van welk Apple Watch model je kiest. Een Apple Watch 8 is duurder dan een Apple Watch SE 2022.

Weet wel dat een Apple Watch Ultra het nieuwst is en dus ook het duurst. Zowel het type Apple Watch als het type goud moet jou liggen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een gouden Apple Watch te kopen met 4G( Cellular. Dan is de prijs natuurlijk ook wat hoger.

Heel kort en simpel gezegd, hoe ouder het model hoe goedkoper je ervoor hoeft te betalen. Mocht je toch zo graag een gouden kleur willen voor nog goedkoper, dan kun je eventueel nog kijken of een Refurbished gouden Apple Watch nog van toepassing is.

Is goud ook een optie als jouw gewenste Apple Watch er niet tussen zit?

Er valt te kiezen uit vier modellen maar wat betreft de kleur goud. Als je een ander model wil dan de beschikbare die er zijn, betekent het niet dat je helemaal geen goud kunt dragen. Een volledig gouden Apple Watch zit er jammer genoeg niet in.

Wel kun je er voor kiezen op een Apple Watch bandje goud te kopen als, je dan toch enigszins iets van goud wil toevoegen om je pols.

Daarbij is het ook zo dat de gouden bandjes voor zowat elke Apple Watch beschikbaar is. Bijvoorbeeld dat je een zwarte Apple Watch Series 6 hebt met een goud bandje. Je kunt het goud dus ook prima combineren met andere kleuren.

Conclusie: De Apple Watch goud is een mooie vertoning

In deze blog heb je de belangrijkste informatie gelezen over de Apple Watch in het goud. Extra kosten zijn er niet en, het is beschikbaar voor vier modellen.

Verder kun je zeker ook wel onderscheid maken tussen een soort goud in de “light” versie en het typische felle goud wat we normaal gesproken vaker zien.

Kortom, een gouden Apple Watch ziet er prima uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *