Apple Watch in termijnen betalen: Gespreid betalen ook mogelijk!
Home » Berichten » Apple Watch in termijnen betalen: Gespreid betalen ook mogelijk!
apple watch in termijnen betalen

Apple Watch in termijnen betalen: Gespreid betalen ook mogelijk!

De Apple Watch kun je op meerdere manieren betalen. Dat is natuurlijk een voordeel als je dit koopt. De meest gekochte manier van de Apple Watch kopen is door in één keer te betalen. Alleen is dit niet de manier wat jij wilt. Jij wilt de Apple Watch in termijnen betalen. In deze blog lees je de belangrijke informatie over de Apple Watch in termijnen betalen. Hier komen dan punten aan bod zoals bij welke webshops je de Apple Watch in termijnen kunt betalen, voor welke Apple Watch modellen dit mogelijk is, in hoeveel termijnen het mogelijk is om af te betalen en waar je eventueel ook nog rekening mee moet houden.

Apple Watch is het vierde Apple product dat je in termijnen kunt betalen

In totaal zijn er vier Apple producten die je in termijnen kunt betalen. Dit is van toepassing voor de iPhone, de iPad, de MacBook en de Apple Watch. De Apple Watch is van dit rijtje als laatst gekomen met deze mogelijkheid van betalen.

Voor de meeste mensen is het wel duidelijk dat je de eerste drie in termijnen kunt betalen. Maar dat je de Apple Watch ook in termijnen kunt betalen weet niet iedereen. Gelukkig wist jij het waarschijnlijk al en zo niet? Dan weet je het nu!

Nou bestaat de Apple Watch natuurlijk ook wel een aardige tijd maar, in termijnen betalen is echt iets van de laatste paar jaren voor dit Apple product. Vooral met de wat nieuwere modellen( dus ongeveer vanaf de Apple Watch Series 8) zie je in termijnen betalen steeds vaker terug komen als optie.

Welke Apple Watch modellen kun je in termijnen betalen?

Er zijn natuurlijk wel een aardig aantal Apple Watch modellen als je het hebt over de gehele collectie. Het liefst zou elk model in termijnen kunnen worden betaald. Helaas kunnen niet alle modellen in termijnen worden betaald.

Dit komt omdat sowieso niet letterlijk alle Apple Watch modellen momenteel worden verkocht. De Apple Watch Series 1 t/m 4 zijn niet of nauwelijks te verkrijgen. Dus dan is het ook onwaarschijnlijk dat in termijnen betalen hier voor is toegepast.

Het overige deel bestaat uit de Apple Watch Series 5 t/m de gloednieuwe Apple Watch Series 9. Maar zelfs het aantal modellen waar in termijnen voor van toepassing is, ligt nog lager.

Dat komt omdat bij de webshops waar in termijnen betalen mogelijk is, niet alle modellen leverbaar zijn. De webshops waarbij in termijnen betalen mogelijk is, beschikken niet over de Apple Watch Series 5 en Apple Watch Series 6.

Uiteindelijk betekent het dat de Apple Watch in termijnen betalen van toepassing is voor de volgende modellen:

  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Series SE
  • Apple Watch Series 8
  • Apple Watch Ultra
  • Apple Watch Ultra 2
  • Apple Watch Series 9

In totaal dus 6 modellen die beschikken over in termijnen betalen. Van redelijk oud tot splinternieuw.

Waar is het mogelijk om de Apple Watch in termijnen te betalen?

Wat de webshops betreft, heb je het allesbehalve uitgebreid voor het kiezen. Dit ligt dan niet eens zozeer aan de Apple Watch maar gewoon überhaupt aan het aantal webshops dat in termijnen betalen als betaaloptie heeft. Datzelfde geldt dus ook bijvoorbeeld voor de iPhone in termijnen betalen en voor de MacBook in termijnen betalen.

Het aantal webshops waarbij in termijnen betalen mogelijk is, kun je gewoon op één hand te tellen. Om de Apple Watch in termijnen te betalen kun je alleen bij de volgende webshops terecht:

1. Mediamarkt

Misschien wel de bekendste webshop waarbij je terecht kunt is Mediamarkt. Ze verkopen al jaren Apple producten zoals iPhones, iPads en MacBooks. Maar ze verkopen natuurlijk ook Apple Watches dus, ook hiervoor is in termijnen dan uiteraard van toepassing.

Het grote voordeel is dat Mediamarkt meer Apple Watch modellen in de collectie heeft liggen dan de andere webshops. En daarmee bedoel ik dan de wat oudere Apple Watch modellen( Series 5 en Series 6). Maar deze zijn helaas niet altijd meteen leverbaar in vergelijking met de nieuwere modellen.

Dus als je bijvoorbeeld de Apple Watch Series 5 of Series 6 in termijnen wilt betalen, zou dat wel kunnen. Alleen moet je meer geluk hebben met de beschikbare voorraad.

2. Otto

Al jarenlang staat ook Otto bekend om de mogelijkheid om in termijnen te betalen. In vergelijking met Mediamarkt heeft Otto eigenlijk zo’n beetje het zelfde aanbod qua Apple Watch modellen. Het enige minpuntje is wel dat de levertijd een stuk langer is dan bij de Mediamarkt dus, je zult extra geduldig moeten zijn.

Maar natuurlijk nog steeds gewoon een ideale webshop om je Apple Watch op deze manier te betalen. Pik je gewenste Apple Watch eruit en betaal zonder problemen in termijnen!

3. Paradigit.nl

Een iets minder populaire webshop is Paradigit. Ook deze webshop verkoopt Apple producten waaronder Apple Watches en maakt gebruik van in termijnen betalen. Net als de twee eerder benoemde webshop is ook het aanbod vrij ruim alleen, iets minder dan bij de Mediamarkt.

Bij het grote publiek is deze webshop wat minder bekend maar zeker niet een mindere keuze om hier deze horloge in termijnen te betalen!

In hoeveel termijnen moet of kun je kunnen betalen?

Natuurlijk wil je jouw Apple Watch ook op een wijze in termijnen kunnen betalen zoals jij dat zelf wilt. Maar kan dit dan ook wel? Dat is zoals altijd echt afhankelijk bij welke webshop je besluit om tot aankoop over te gaan. Hieronder een overzicht van de webshops hoe het is geregeld wat betreft de de duur van termijnbetalingen:

1. Mediamarkt

Als je echt over een hele lange termijnduur de Apple Watch wil kunnen betalen, dan moet je zonder twijfel bij Mediamarkt zijn. Bij mediamarkt kun je kiezen om in 36,48 of 60 maanden te betalen. Oftewel 3,4 of zelfs 5 jaar. Dat is natuurlijk erg lang.

Heel handig als je al zeker weet dat je de komende jaren niet honderden euro’s in één keer kunt betalen voor een product dat je zo graag wilt. Aangezien de toekomstige Apple Watch modellen waarschijnlijk steeds duurder worden, zijn zulke lange looptijden zo gek nog niet!

2. Otto

In principe kan in termijnen betalen bij Otto zelfs nog langer duren, hier geldt een maximale looptijd van 67 maanden. Alleen, kun je hier veel uitgebreider filteren op looptijd. Hier moet je zijn als je zeker weet dat je je Apple Watch eerder dan drie jaar wilt afbetalen. Sterker nog, het is zelfs bestemd voor als je op zeer korte termijn klaar wilt zijn met betalen.

De minimale looptijd is dan ook 2 maanden en dit kun je dan door blijven filteren t/m 67. Dus gewoon op cijfervolgorde van 2,3,4,5 enz.

3. Paradigit.nl

Bij Paradigit is de keuze het meest beperkt in vergelijking met de vorige twee. Je kunt niet zelf bepalen hoe je in termijnen betalen het meest ideaal voor jezelf maakt. Hier is het enkel mogelijk om de Apple Watch in drie termijnen te betalen.

De termijndelen zijn heel simpel opgebouwd. Het totale bedrag van de Apple Watch gedeeld door drie is het termijnbedrag. Dat wilt dus zeggen dat je drie gelijke bedragen betaald.

Qua termijnduur is het hier wel best kort. Er moeten worden afbetaald in maximaal 60 dagen( twee maanden). Daarnaast moet je het eerste termijnbedrag direct betalen. Dus stel dat je een Apple Watch kiest ter waarde van €900, dan moet je €300 alvast meteen afrekenen.

Dan heb je voor de overige €600 maximaal twee maanden de tijd om het af te lossen. Het voordeel hierbij is wel weer dat er geen BKR registratie check is en dat je ook niet te maken krijgt met rente. Dus in feite betaal je helemaal niks extra’s voor de aflossing.

Eerder aflossen mag natuurlijk altijd!

Zoals bij vrijwel elke manier van een lening mag je uiteraard ook eerder dan de afgesproken termijnduur al willen aflossen. Dan ben jij blij dat je geen schuld meer hebt en de webshop net zo omdat ze geen geld meer hoeven te krijgen.

Hoeveel kost het om de Apple Watch in termijnen te betalen?

Hoeveel het kost om de Apple Watch in termijnen te betalen bevat niet een concreet antwoord. Simpelweg omdat het afhankelijk is van bij welke webshop je kiest om in termijnen te betalen. Maar vooral ook welk Apple Watch model je kiest en voor hoeveel termijnen je kiest.

Uiteindelijk ben je met een duurdere Apple Watch sowieso duurder uit. Een Apple Watch Series 9 kent een hogere prijs dan een Apple Watch Series 7 dus, liggen daar de termijnbedragen ook iets hoger.

Het ligt er maar net aan welk model jij wilt en in hoeveel termijnen je wilt hebben afgelost. In twee termijnen aflossen ben je veel sneller klaar en kost het ook veel meer geld dan als je kiest voor bijvoorbeeld 36 maanden.

Hoe eerder je wit aflossen, hoe meer je per maand moet betalen. Hoe langer je nodig hebt om af te lossen , hoe minder je per maand hoeft te betalen. Voor alles wat je in termijnen kunt betalen zijn deze zinnen het belangrijkst om te onthouden.

Conclusie: De Apple Watch in termijnen betalen is een prima alternatieve koopoptie!

In deze blog heb je belangrijke informatie gelezen over de Apple Watch in termijnen betalen. Er zijn toch een aantal modellen die je op deze manier kunt kopen. Je kunt bij drie webshops terecht maar hierbij zijn wel onderlinge verschillen in de looptijd etc.

Verder liggen de kosten per maand echt voornamelijk aan hoeveel termijnen je kiest. Dat kan duur maar ook heel goedkoop zijn. Apple Watches zijn zeker niet bepaald de goedkoopste horloges die er zijn dus, is het ideaal dat je de Apple Watch in termijnen kunt betalen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *